Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Kouzelný návod pro Ježíška

13.12.2020 Hry a zábava

Přinese letos Ježíšek vašim dětem Kouzelné čtení? Přečtěte si několik kouzelných rad, ať nejste na Štědrý den zaskočeni.

 
Důvěřujte, ale prověřujte
 
Ještě před Štědrým dnem doporučujeme vybalit a vyzkoušet nové knihy a do tužky případně nahrát potřebné audio soubory a dostatečně ji nabít. Vyhnete se tak zklamaným výrazům a dětským dotazům: „Mami, tati, kdy už to bude?“ :D 
 
Jak poznám, že je potřeba nahrát audio soubor? 
 
V knize při dotknutí na tlačítko zapnutí vás tužka upozorní zvukovým signálem „Nemohu přečíst tuto knihu“ Audio soubor si stáhněte ze stránek www.kouzelnecteni.cz. Zároveň vám doporučujeme návod, jak postupovat při nahrávání souboru do tužky
 
Všechno je jednou poprvé. 
 
Pokud jste se s Kouzelným čtením ještě nesetkali, pro úplné nováčky máme připravený podrobný videonávod od A-Z 
 

 
Chcete si tužky nahrát vlastní vánoční hity? 
 
Tužka slouží i jako přehrávač. Důležité je nahrát soubory ve formátu MP3. Jiné audio formáty nejsou podporovány. Zároveň doporučujeme, aby názvy souborů byly krátké a raději bez diakritiky. 
 
 
Vzali jste vánoční úklid zodpovědně a ztratila se vám někde nabíječka? 
 
Nezoufejte. Bude vám stačit i běžná nabíječka pro mobilní telefony, tablety aj. s mini USB (v případě novějších tužek micro USB). Pohledejte doma nebo s tužkou navštivte běžný ELEKTRO obchod. 
 
I Albi tužky mají své dny. 
 
Rozhodla se vaše tužka stávkovat? Vyzkoušejte první pomoc a restart tužky. Případně se podívejte na seznam nejčastějších závad a jejich řešení.  Pokud problém stále trvá, doporučujeme navštívit nejbližší Albi prodejnu. Prodavačky vám rády tužku otestují a v případě závad (kromě znatelného mechanického poškození) vymění za jinou. 
 
 
Chcete dětem na poslední chvíli udělat radost a rozšířit sbírku knih? 
 
Navštivte některou z ALBI prodejen. Máme otevřeno i 24. 12. v dopoledních hodinách. Doporučujeme však sledovat aktuální situaci a vládní opatření.
 
Nenašli jste, co jste hledali? 
 
Rádi vám poradíme. Využijte kontaktní formulář www.kouzelnecteni.cz, FB Kouzelné čtení nebo e-mail eshop@albi.cz. Jelikož nám chodí mnoho dotazů a  užíváme si kouzelných chvilek s rodinou, omlouváme se za možnou delší prodlevu v odpovědi. 
 
Přejeme vám kouzelné Vánoce a mnoho radosti i zábavy s Kouzelným čtením. 
 
Vaše Albi  
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI