Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Albi hry na dětské letní tábory

23.05.2014 Hry a zábava

Deskové hry by neměly chybět na žádném táboře! Skvělé do špatného počasí i při táborových soutěžích - vyzkoušejte s akčním balíčkem ALBI.

Akční balíček her pro letní dětské tábory

I letos proto nabízíme všem pořadatelům dětských letních táborů balíček her ALBI a opět ze výhodnou cenu. Celkem 6 her v hodnotě více jak 2800 korun za pouhých 999 Kč. Uvidíte, že se ALBI hry stanou skvělým doplňkem táborového programu. Pro balíček se můžete zastavit také v některé z ALBI dárkových prodejen. Hry si zde prohlédnete a náš prodejní tým Vám zodpoví všechny vaše otázky týkající se her. V prodejnách lze navíc využít 30% slevy při nákupu her nad 3000 Kč, pokud by vám složení akčního balíčku nevyhovovalo.

A jaké hry letos nabízíme pořadatelům dětských letních táborů?

ATHÉNA
Logická hra pro 1 hráče. Nadešla velká událost. Při archeologickém výzkumu byla objevena socha bohyně Athény. Zbývá ji jen usadit na podstavec. Najdete však cestu mezi shlukem archeologů a zvědavých fotografů a donesete ji do cíle v pořádku? 
 
HURÁ DO KEMPU
Logická hra pro 1 hráče. V kempu je opravdu veselo. U táboráku hraje kytara, všude kolem voní dřevo a les se hemží divokými zvířaty. Zájemců o stanování je víc než dost nejen z řad lidí, ale i z říše zvířat. Jako správce kempu musíte vyřešit jeden problém, jak všechny zájemce do kempu umístit? 
 
SAMURAJSKÝ MEČ
Karetní hra s principem hry Bang! V zemi vycházejícího slunce chrání meče samurajů svého vládce Šóguna, jemuž se ninjové všemi způsoby snaží rozvrátit impérium a svrhnout jej. Kdo zvítězí v tuhém boji, kde se občas zaleskne katana a není jasné, kdo je na čí straně? Odhadněte své protihráče a vydejte se do boje.
 
PANIC LAB
Ztřeštěná postřehová hra. Úkolem hráčů je, co nejdříve nalézt měňavku, která utekla z laboratoře. Hodem speciálních kostek zjistíte, z které laboratoře a jakým směrem měňavka utekla, i jak vypadá. Nejrychlejší hráč, který ukáže na správnou kartu měňavky získává bod. Ale pozor! Měňavka k útěku používá nejen ventilace, ale na své cestě potkává i mutační komory, kde dokáže změnit jak svůj tvar, barvu i vzor.
 
PIRÁTSKÉ KOSTKY
Oddechová kostková hra. Staňte se tím nejlepším pirátem! Vezmi si jednu pirátskou kartu a poté pomocí štěstěny hoďte tu nejcennější kombinaci kostek. Čím cennější ta kombinace bude, tím více bodů získáte. Vyhraje ten, kdo jako první získá 6000 bodů.
 
VOLITELNÁ POLOŽKA
  • DOMINION - Strategická hra. Jednoduchý a netradiční herní princip, rychlá herní doba a spousta strategických možností dělá z Dominion jednu z nejlépe hodnocených her světa. Vybudujte si své dominium a získejte rozsáhlé majetky dříve než soupeři.
  • VZDÁLENÉ KRAJE - rozšíření Dominion - přináší nové druhy kombinovaných karet reakce, které v kombinaci s penězi nebo vítěznými body mohou sloužit jako velmi silná zbraň. Rozšíření přináší také nové karty akcí, peněz a vítězných bodů. 
Jak balíček objednat?
 
Balíček si vyzvedněte na některé z ALBI prodejen nebo objednejte na e-mailu: objednávky@albi.cz a uveďte následující náležitosti:
  • Fakturační adresu (včetně IČ)
  • Dodací adresu (včetně kontaktní adresy a telefonního spojení)
Objednávky posílejte do 30.6.2014! Fakturu obdržíte zároveň se zásilkou.
 
Balíček společenských her je určen výhradně organizacím pořádajícím DĚTSKÉ LETNÍ TÁBORY. Celková cena balíčku za 6 her je 999 Kč vč. DPH. Dopravné je zdarma. Balíček posíláme přepravní službou na dobírku. Každá organizace může objednat pouze jeden balíček.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25