Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Tipy na vánoční dárky pro rodinu i kamarády

12.12.2012 Dárky a přání

Přicházejí Vánoce – čas, kdy myslíme na své blízké a lidi, které máme rádi, a přemýšlíme, čím bychom jim udělali radost.

Vánoční dárky pro maminku od ALBI

Pro maminku

V naší nové kolekci Romantická mýdlárna najdete mimo jiné i mýdlo pro maminku. Na něm je vyrytý text „Nejlepší maminka“ a je v krásné plechové krabičce v retro designu s milým textem. Do krabičky si pak maminka může schovávat své cennosti. 
Můžete ji potěšit také Deco hrnečkem s perletí a zlatými detaily a zabalit jej do krabičky ve stejném designu. Hrneček najdete na otočném stojanu. 
Pokud hledáte něco něžného a roztomilého, pak se podívejte, co nabízí medvídek Fizzy Moon. Tento medvídek je poslem milých zpráv a dárky s ním vždy nesou upřímný vzkaz plný lásky. Vyberte mamince sněžítko, magnetku nebo svícen, určitě jí uděláte velkou radost.
 
Vánoční dárky pro tatínka od ALBI

Pro tatínka 

I když mnozí tatínkové vypadají jako pěkní drsňáci, z dárků od medvídka Fizzy Moona budou pěkně naměkko. Zkuste jim dát hrnek nebo magnetku s láskyplným textem a uvidíte...
Každý tatínek však bude pyšný, podarujete-li ho tričkem Supertáta. Máme různé velikosti pro různé velikosti tatínků.
Pro tatínky, kteří si rádi posedí u snídaně a přečtou nedělní tisk, máme osobní snídaňové prkénko, které praví, že „Tatínek umí nastartovat den s láskyplným úsměvem.“
 
Vánoční dárky pro babičku od ALBI

Pro babičku 

Babičky jsou obvykle milé a shovívané bytosti a za svou lásku si zaslouží ten nejkrásnější dárek. Někdy ale není snadné ho vybrat, přeci jen už za svůj život musely dostat spoustu různých dárků. Tak kde najít něco jiného, nového, co by je potěšilo? 
Vyberte babičce dárek s textem, který jí řekne, jak moc si její lásky a podpory vážíte. Takový dárek je například svícen z kolekce Světlušky nebo čaj s cibulovým vzorem z kolekce Úsměvy k snídani. Do chalupy se zase skvěle hodí dekorační dárky z kolekce Rustika – závěs na zeď, polštář nebo symbolické srdíčko.
 
Vánoční dárky pro dědečka od ALBI

Pro dědečka

Vymyslet dárek pro dědečka je někdy pěkný oříšek, zvlášť pokud toho mnoho nevíte o zahradničení, kutění nebo elektronice. Radost mu ale určitě uděláte tričkem s nápisem „Nejlepší dědeček“. Je vyrobené z bavlny a k dostání v různých velikostech.
Kafíčko či ranní čaj si zase bude rád připravovat do hrnečku se stejným nápisem. Najdete ho na otočném stojanu v kolekci Deco hrnky. Přidejte ještě magnetku s textem a dědovo srdce roztaje jako sníh na jaře.
 
Vánoční dárky pro kamarádku od ALBI

Pro kamarádku 

Kamarádka je člověk, kterého jsme si vybrali, aby s námi sdílel náš životní příběh, to je obvykle ta nejlepší. Darujte jí krystal přátelství. Bude z něj mít radost hned třikrát – když ho dostane, až jí vyroste a pak kdykoliv, až si ho vystaví v přiložené dózičce a nasvítí LED světýlkem.
A pak jsou tu kamarádky, s nimiž občas zajdeme na kafe, za sportem, nebo vyrazíme do přírody. Pro ně u Albi najdete třeba Čokolásky – pravé belgické čokolády s věnováním.
 
V naší nabídce najdete i spoustu dalších dárků – pro sestru, bráchu, tetu, paní učitelku, syna i dceru. Přijďte si vybrat do našich prodejen nebo nám napište, rádi Vám poradíme.
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI