Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Huňatí kamarádi Warmies zahřejí a pohladí

05.09.2019 Dárky a přání

Plyšáky milují snad všechny děti. Huňatí kamarádi jsou totiž perfektní společníci na hraní i na spaní. A co teprve tehdy, když dokáží zahřát a provonět postýlku!

 
To se potom krásně usíná. Přesně tohle umí naši plyšáci z kolekce Warmies - zahřejí a pohladí. 
 
Díky 100% přírodní náplni z lněných semínek a prosa je můžete nahřát v mikrovlnce pro chladné zimní večery nebo zchladit v ledničce při horkých letních nocích. Plyšáci v sobě mají levanduli přímo z Provence, která krásně voní a má uklidňující účinky. 
 
Warmies jsou víc než obyčejní plyšáci, stačí je dát na 1 minutu do mikrovlnky a vydrží až 2 hodiny krásně hřát. Dovedou krásně zahřát postel, ale můžou také ulevit od bolesti bříška, kloubů nebo zad. 
 
 
Kouzelný duhový jednorožec, mazlivý pejsek, roztomilý hroch nebo dvojice lam či štěňátek... z více než 20 různých zvířátek si vybere každý. Kromě nich ale u nás najdete také hřejivé srdce, bačkůrky nebo rukávky - všechny fungují na stejném principu jako zvířátka a určitě potěší partnera nebo partnerku - ať už jako dárek k Vánocům, Valentýnu, výročí nebo k jiné příležitosti. 
 

Jak o Warmies pečovat?

Warmies jsou pro děti od 3 let a kvůli přírodní náplni se nedoporučuje prát je v pračce, ale pouze otírat vlhkým hadříkem namočeným v mýdlové vodě. Zvířátka mají pevné švy, takže se nemusíte bát, že vám náplň vypadá. 
 
A teď už jenom to jediné! Rychle jednoho mít doma ;-)
 
Hurá do prodejen Albi nebo když je nemáte blízko Hurá na e-shop Albi
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25