Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Bloky od Krasopisky na sny a přání

06.09.2019 Dárky a přání

Nové bloky přímo pro Albi navrhla jedinečná a šikovná Hanka, která si už pár let říká Krasopiska.

 
Krasopiska vystudovala Střední školu uměleckých řemesel v Ostravě, věnovala se designu nábytku a floristice, ale to všechno před tím, než propadla kouzlu kaligrafie – umění, které provází lidstvo od nepaměti. 
 
Písmo si zamilovala nejen díky nepřeberným možnostem ztvárnění, ale také pro jeho moc předávat poselství a myšlenky. Její cesta za splněným snem nebyla jednoduchá. I proto se rozhodla, že bude svým Krasopsaním motivovat a inspirovat všechny, kteří si také touží splnit svůj sen.
 
 

Několik slov Krasopisky

Na některé věci se prostě vyplatí počkat. Před rokem a půl mě oslovila společnost Albi, abych jim vytvořila designy na bloky, které budou odrážet mou tvorbu a myšlení. Měla jsem a mám neuvěřitelnou radost! Tou dobou jsem měla své akvarelové období, takže jsem o pozadí měla jasno. A svými texty jsem chtěla ostatní podpořit v tom, aby si také šli za svými sny, aby se nebáli začít a věřili si. 

Nyní jsou bloky a zápisníky konečně v prodeji a já mám z nich velkou radost! Jsou přesně takové, jak jsem si je vysnila. Zlaté nápisy, krásné barvy a kvalitní zpracování. 10 designů ve velikosti A5 nebo A6, uvnitř linky, kapsička, záložka a taky gumička z venku.

 

Pro bloky od Krasopisky se můžete zastavit v našich prodejnách nebo je najdete na našem e-shopu!

 
Krasopisku, její knížky, bloky a spoustu Krasopsaní najdete na jejím webu krasopiska.cz, rozhodně se vyplatí kouknout na její Instagram nebo Facebook! Třeba na nějakém z jejích kurzů objevíte také kouzlo Krasopsaní.
 
Použité fotografie: Instagram a Facebook Krasopiska ;-)
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25