Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Neokoukané tipy na dárky k svatbě

22.09.2012 Dárky a přání

Chystáte se na svatbu? Ať už se Vám žení bratr, vdává sestřenice, nebo se berou Vaši nejlepší přátelé, u Albi pro ně vždy vyberete perfektní dárek.

Tipy na dárky k svatbě od ALBI

Potřebujete opravdu zajímavé a nápadité svatební přání? U Albi najdete přáníčka ozdobná, humorná, hrací s českými šlágry, trojrozměrná, a dokonce i „televizní“ z kolekce Retrovizky

Sháníte sexy dárek, který má ten správný náboj? Lechtivé hry Nevinné hrátky či Laškování okoření manželský život a ženich s nevěstou budou nadšení!

Hlavní dar už máte, teď hledáte ještě milou drobnost, jíž byste svatebčany rozveselili? Smích je kořením života, zvláště toho manželského! Darujte proto vtipný toaletní papír v plechovce, rostoucí figurku nebo trička a placky Ženich a Nevěsta.

Nebo máte romantickou duši a chtěli byste darovat něco, co bude novomanželům navždy připomínat jejich velký den? Vyberte některý z dárků od Albi s milými sentimentálními texty – plaketku, knížku, krystal lásky či fotoalbum.

 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25