Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Valentýnské tipy na dárek

22.01.2013 Dárky a přání

Každý z nás nosí ve svém srdci někoho, kdo je mu ze všech lidí nejdražší. Svatý Valentýn je nádherná příležitost dát svou lásku najevo.

 
A protože láska má mnoho různých podob, i Albi Vám nabízí mnoho různých dárků z lásky...
 
Dárky s medvídkem Fizzy Moonem jsou pro lásku jako stvořené – vyberte ten nejlepší pro toho nejlepšího člověka: plyšáka se srdíčkem s nápisem Miluji Tě, hrnek ve tvaru srdce, klíčenku, velké sněžítko či přáníčko, vše s krásnými zamilovanými texty.
 
 
Pokud se Váš miláček rád mazlí, darujte mu polštářek s nápisem „Dnes ANO, miláčku“ na jedné straně a „Dnes NE, miláčku“ na druhé straně. Polštářek je z příjemné hebké plyše a užijete si s ním krásné i zábavné chvilky. Pro romantiky je tu polštářek „Obejmi mě“ nebo plyšová zvířátka do mikrovlnky. Vyberte berušku pro ni nebo tuleně pro něj. Stačí je dvě minuty ohřát v mikrovlnce a pak hřejí až dvě hodiny. Úžasné do studené postele!
 
 
Pokud je Vaše peněženka po Vánocích spíše hladovější, ale přesto byste člověku svého srdce rádi dali něco výjimečného, zamiřte k otočnému stojanu s kolekcí Sentiment. Najdete tam mnoho různých malých dárečků s láskyplnými texty - plátěné magnetky, záložky do knížky, baterky do kabelky, či obrázek na zeď. Díky nim můžete druhému říct třeba: „Jsi to nejlepší, co mě v životě potkalo!“
 
 
Dívce či ženě, která se ráda zdobí, udělají zaručeně radost drobné šperky s růženínem z kolekce Být sama sebou. Kupte jí náramek, náhrdelník či klíčenku, nebo celou sadu, zabalte do dárkové tašky v designu této kolekce a valentýnský večer bude Váš!
 
 
Máte-li po svém boku člověka, který ocení nejen krásu, ale i praktičnost dárku, máme pro Vás pár tipů: s Deco hrnkem s nápisem Miluji Tě či se jménem si na Vás vzpomene při každé snídani či kafíčku, s mýdlem z kolekce Romantická mýdlárna na Vás bude myslet i na tak intimním místě jako je koupelna. Na mýdlech je vyražený text a jsou zabalena v krásné plechové krabičce, do které je pak možné ukrývat různé poklady.
 
 
Láska jsou nejen city a vzájemné dvoření, ale také společné tvoření. Magické chvíle prožije Vaše vyvolená/ vyvolený, když mu darujete Magický krystal z lásky. Uvnitř je vše potřebné, aby si mohl sám, nebo nejlépe Vy dva společně, vypěstovat svůj jedinečný červený krystal, vložit jej do přiložené dózičky s LED světýlkem ve víčku a pak se těšit z díla Vaší lásky.
 
 
Pro všechny, kdo si rádi hrají a užívají si hravost i v intimní sféře, je tu erotická hra pro dva Nevinné hrátky, plná inspirujících něžných i odvážnějších úkolů, které obohatí Váš vztah.  V originálním balení ve tvaru srdce je tu také hra Laškování, která obsahuje 200 pikantních úkolů, u kterých se rozhodně nikdo nudit nebude.
 
 
S láskou vaše Albi
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI