Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Heart & Home - luxusní svíčky

18.12.2014 Dárky a přání

Prémiová značka vůní do domácnosti Heart & Home, které provoní a rozzáří váš domov. Tipy, aby hořely svíčky déle...

 
Nové vůně do domácnosti Heart & Home vám dělají radost už více jak rok. Nabízíme hned tři velikosti luxusních svíček Heart & Home s množstvím příjemných vůní. Ta nejmenší z nich vydrží hořet až 15 hodin a hodí se do malých místností jako je třeba koupelna. Středně velká svíčka hoří o poznání déle - až 30 hodin - a je nejvhodnější pro běžné, středně velké místnosti. Velká svíčka s maximální výdrží až 70 hodin spolehlivě provoní velké místnosti jako jsou obývací pokoje nebo haly. 
 
Svíčky jsou díky přírodní směsi sójovému vosku šetrnější k životnímu prostředí, navíc jsou vyrobené i z dalších vysoce kvalitních komponentů. Knot s pozinkovaným jádrem je dodáván z Německa, vonné látky pocházejí od ceněných evropských dodavatelů a je používán kvalitní americký vosk. Unikátní je také kovové víčko a sklenička, která po vyhoření svíčky může posloužit jako pěkná dekorace. 
 
Populárními vůněmi jsou zejména Mlžné svítání, Levandule a šalvěj, Sladké třešně, Lázeňská koupel, popínavá růže, Skořicové koření nebo Svěží prádlo. Každá vůně je jedinečná a najde si své příznivce. Právě proto nabízíme více druhů vůní a navíc k tomuto výběru připojujeme exkluzivně i sezónní vůně - pro vánoční čas např. vůni Slavnostní cukroví, pro léto vůni Jahodová zmrzlina. Takže proč někoho jedinečného neobdarovat jedinečnou svíčkou, nebo si jen tak neudělat radost a ponořit se do světa snění, odpočinku a pohody? 
 
Navštivte také náš Facebook, aby Vám neunikly žádné novinky! 
 
 
 
Tipy, aby svíčka Heart & Home provoněla a rozzářila Vás domov tak dlouho, jak je to jen možné…
  • Ujistěte se, že používáte správnou velikost svíčky pro konkrétní velikost dané místnosti. Svíčka bez obalu je ideální pro malé místnosti, jako je například koupelna, malá svíčka je vhodná pro malé až střední místnosti, a velká svíčka je ideální pro středně velké až velké místností.
  • Zastřihněte knot na délku přibližně jednoho centimetru. 
  • Svíčku nechte hořet tak dlouho, dokud rozpuštěný vosk nedosáhne okrajů skleněné nádoby. Předejdete tak tzv. tunelovému hoření, kdy se vosk nerozpustil až ke kraji a kolem kraje skleněné nádoby zůstává vosk nerozpuštěný s otvorem uprostřed. Dalším důvodem je to, že čím více rozpuštěného a teplejšího vosku ve svíčce je, tím lépe se rozptyluje vůně. Avšak i tak nenechávejte hořet svíčku déle,  než čtyři hodiny v kuse.
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI