Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Buď vidět! - Chraňte své nejbližší...

03.02.2015 Dárky a přání

Statistiky hovoří jasně - téměř 60 % smrtelných nehod se stane v noci, kdy chodec není vidět. Chraňte své nejbližší!

 
Při většině smrtelných nehod řidiči bohužel ani nemají šanci zareagovat a chodcům se vyhnout. Mnoha nehodám lze však snadno předejít nošením reflexních či svítících prvků. Kolekce Buď vidět! přináší originální doplňky, které navíc nesou charakter milého a praktického dárku. 
 
Na své si přijdou jak pasivní chodci tak aktivní sportovci. Série originálních odrazek obsahuje celkem čtrnáct designů, mezi kterými najdete dárek pro kamarádku, bratra, maminku nebo pro děti, na kterých nám záleží ze všeho nejvíce. Odrazku lze pomocí řetízku jednoduše zavěsit na rukáv, kalhoty, batoh nebo tašku. Díky vysoce reflexnímu materiálu, ze kterého je odrazka vyrobena, je chodec pro kolem projíždějící řidiče viděn až na 5x delší vzdálenost. 
 
Aktivním sportovcům zase přijdou vhod svítící pásky, které díky vysoce svítivým LED diodám zajistí jejich viditelnost za každého počasí, aniž by je jakkoliv omezovaly při pohybu.
 
V neposlední řadě jsme mysleli také na všechny zvířecí miláčky. Viditelnost pejsků, od těch nejmenších po ty větší, lze zlepšit díky praktickým svítícím obojkům s možností dobíjení přes USB nebo přívěskům, které lze jednoduše připevnit na jakýkoliv obojek. 
 
Dejte svým blízkým najevo, že Vám záleží na jejich bezpečí a věnujte jim některý z těchto doplňků. Přispějete tak ke zlepšení bezpečnosti na českých silnicích.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25