Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Herní nadílka ALBI pro letošní podzim

01.09.2014 Hry a zábava

Pro nejmenší mluvící prasátko Peppa, pro celou rodinu postřehová hra Gloobz nebo Velbloudí dostihy, na párty Telepatie a do kapsy Poslední slovo!

I přes herně vydatné léto nepolevujeme! Na podzim vychází další novinky - mj. německá hra roku Velbloudí dostihy (Spiel des Jahres 2014), dětská hra s prasátkem Peppa a také skvělá párty hra Telepatie. 

Gloobz - vtipná postřehová hra
 
GLOOBZ
Září 2014 - Vtipná postřehová hra
 
Ve hře najdete roztomile tvarované příšerky, které musíte chytit podle pokynů hráče, který je zrovna na tahu. Do toho se ještě objevují karty, které vás dokáží pěkně zmást. Jedno je jisté, u této hry si užijete spousty legrace.
 
Telepatie - skvělá párty hra
 
TELEPATIE
Září 2014 - Párty hra
 
Párty hra, kde se snažíte myslet stejně jako váš spoluhráč. Hráči hrají ve dvojicích, vezmou si kartu a k danému slovu nebo obrázku každý skrytě napíše slova (asociace), která ho napadnou. Políčka na herním plánu určí kolik slov musíte vymyslet. Poté se zapsaná slova (asociace) porovnají a za každou shodu získává tým 1 bod. Ale pozor! Cestu k cíli vám ztíží či zjednoduší speciální pole Zeměkoule, Jdi zpět a Dvojnásobek bodů. Párty hra vhodná pro děti i dospělé. Užije si s ní spoustu zábavy celá rodina. Pokud zrovna nemáte více spoluhráčů, nabízíme i variantu pro dva hráče.
 
Velbloudí dostihy - hra roku 2014 v Německu
 
VELBLOUDÍ DOSTIHY
Říjen 2014 - Rodinná hra
 
Hráči se snaží odhadnout nejrychlejšího a nejpomalejšího velblouda v dostihu. Tipují také vítěze jednotlivých etap. Kdo má správný odhad a trochu štěstí, může na velbloudích dostizích vydělat spoustu peněz.  Hra získala ocenění Spiel des Jahres 2014. 
 
6 Bere - limitovaná edice k 20. narozeninám hry
 
6 BERE - LIMITOVANÁ EDICE
Říjen 2014 - Karetní hra
 
Jubilejní vydání k neuvěřitelnému 20. výročí vydání hry 6 Bere! Obsahuje 10 nových speciálních karet a 3 nové varianty hry. Karetní hra jako kráva! Vlastnit velké stádo není výhodou. Čím více krav, tím hůře pro jejich majitele! Šestá karta umístěná do řady bere pět karet předchozích. Každá kráva na kartách představuje jeden trestný bod. Změřte síly s ostatními, kombinujte, skládejte číselné řady. Odhalte taktiku soupeřů a přimějte je nashromáždit více krav, než máte vy. Nejmenší stádo totiž vyhrává!
 
Poslední slovo - karetní hra se slovním fotbalem
 
POSLEDNÍ SLOVO
Říjen 2014 - Musíte mít poslední slovo? 
 
S naší hrou se vám to podaří i bez domácích hádek! Hra obsahuje 61 krásných ilustrovaných karet, které rozproudí vaši představivost. Řekněte slovo, které je zobrazené na některé z vašich karet a začíná stejným písmenem, kterých končilo předchozí slovo. Kdo se nejdříve zbaví všech karet z ruky, má poslední slovo a vyhrává! Krásně ilustrovaná obrázková slovní hra s jednoduchými pravidly. Můžete ji hrát i v cizích jazycích a procvičit si tak postřeh a slovní zásobu. Pro libovolný počet hráčů od osmi let.
 
Kde je Peppa? - populární postavička v dětské hře od 18-ti měsíců
 
KDE JE PEPPA?
Listopad 2014 - Dětská hra
 
Unikátní chytrá hračka, u které si můžete zvolit náročnost hry, která vašemu dítěti nejvíce vyhovuje. Nejprve schovejte figurku Peppy, připravte karty nápověd a pak se děti vydají Peppu hledat. Figurka Peppy vždy se vždy po čase ozve. Děti tak mají větší šanci ji najít. Figurka mluví česky i slovensky.
 
Nové vydání strategické hry Pandemic
 
PANDEMIC - NOVÉ VYDÁNÍ - ZRUŠENO
Jaro 2015 - Strategická hra
 
Hru Pandemic ALBI nevydá. Nedohodli jsme se s vydavatelem na podmínkách.  
 
V kostce! Tentokrát o České republice...
 
V KOSTCE! ČESKÁ REPUBLIKA 
Červen 2015 - Vzdělávací hra V kostce!
 
Česká republika V kostce! Poznejte naši zemi prostřednictvím zábavné hry. Česká republika V kostce! Obsahuje 70 karet s obrázky přírodních i historických památek, zajímavostí, ale také známých osobností. Procvičíte si hlavně paměť, postřeh i své vědomosti.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25