Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Bang! Duel - Hra nebo seriál?

24.05.2016 Hry a zábava

Hlasování v seriálu BANG! Duel skončilo. Kdo nakonec vyhrál, hlasovali jste pro šerifa nebo pro odpadlíka? Podívejte se...

 
Osud šerifa i bandity byl na začátku našeho seriálu neznámý. Oba měli stejnou šanci vyhrát i zemřít. Po dobu tří týdnů jste řídili hlasováním na Facebooku ALBI život ve westernovém městečku. Zároveň jste hráli o celkem devět nových her BANG! Duel. Více o nové hře BANG! Duel zde!
 
Hry už jsou rozdány, výsledek souboje je určen. Podívejte se na čtvrtý a finální díl seriálu BANG! Duel. A jestli se vám seriál líbil, napište nám na náš Facebook ;-).
 
 
Třetí díl seriálu – v hlasování na Facebooku jste rozhodli, že šerif nebude na nic čekat a rovnou se podívá, co že se to v bance děje. Díky této volbě jste ušetřili jeden lidský život. ;o) Ale jak to vlastně všechno dopadne? Hlasujte na Facebooku! Vyhraje v duelu šerif nebo odpadlík?
 
 
Druhý díl seriálu – to bude hlavně pořádná mela. Podvod je totiž odhalen a pro výstřel se v saloonu nechodí daleko... A co bude dál? Hlasujte na Facebooku!
 
 
První díl našeho seriálu je za námi. Všimne si šerif podvodu nebo nevšimne? 
 
 
Úvodní trailer BANG! Duel.
 
 
Hlasování na Facebooku je ukončeno, ale pořád se tam můžete zajít podívat a napsat nám, jestli se Vám seriál líbil. 
Hlasujte na Facebooku ALBI!
Všechny fanoušky hry BANG! zdraví herní tým ALBI
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI