Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Klapzubova jedenáctka - dobročinný kalendář

04.11.2013 Ze života Albi

Skvělý dárek pro fotbalového fandu - kalendář s českými fotbalisty nafocený světově proslulým Robertem Vano. Koupí podpoříte léčbu roztroušené sklerózy.

Podpořte nadační fond IMPULS koupí dobročinného kalendáře Klapzubova jedenáctka
 
ALBI se rozhodlo krom Unie Roska podporovat také Nadační fond Impuls. Finančně jsme přispěli na projekt ReMuS, kterým Nadační fond Impuls podporuje výzkum a léčbu pacientů s roztroušenou sklerózou.
 
Chcete pomoci s námi? Koupí kalendáře Klapzubova jedenáctka na rok 2014 (500,- Kč) přispějete na projekt ReMuS a podpoříte tak výzkum a léčbu této zákeřné nemoci, která postihuje čím dál více mladých lidí. Tento dobročinný kalendář může být skvělým vánočním dárkem, a to nejen pro fotbalového fandu, ale i pro milovníky fotografie. Fotky významných českých fotbalistů totiž nafotil světově proslulý Robert Vano bez nároku na honorář. Kalendář je možné objednat i s podpisem Roberta Vana
 
Objednávky kalendáře směřujte na: nedbalova@multiplesclerosis.cz nebo 736 641 888. ALBI finančně z kalendáře nijak neprofituje, veškerý zisk jde přímo na výzkum léčby roztroušené sklerózy a podporu Unie Roska
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25