Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Léto s Albi bude Bezva!

30.04.2024 Ze života Albi

Chcete si s dětmi užít den plný zábavy i vzdělávání? Zamiřte na Bezva Fest, největší rodinný festival v České republice. Albi stánek s hrami nebude chybět!

 
 
Přes 30 atrakcí pro děti i dospělé, nejdelší nafukovací překážková dráha v Česku, sportovní a tvořivá dílna, beauty zóna pro maminky s mladými slečnami nebo Bezva Edu vzdělávací zóna. To je malá ochutnávka aktivit, které na vás čekají na rodinném Bezva Festu.
 
 
 
 
K tomu vystoupení Pokáče, Slzy, Michala Horáka nebo pro menší Lollipopz, Karol a Kvída či Smejka a Tanculienky. Na své si přijdou také milovníci youtuberů – svoji účast potvrdili Tary, Lea, Moon a další.
 
 
 
 
Součástí herní zóny bude samozřejmě Albi stánek a v něm nadupané herní novinky i top stálice. Na které ze zastávek se potkáme?
 
4. 5. Slavkov u Brna
18. 5. Ostrava
8. 6. Plzeň
15. 6. Litoměřice
 
Bezva Fest - to je největší rodinný festival v České republice. 30 atrakcí a doprovodný program jen za cenu vstupného. Více informací o festivalu zde
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI