Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Extra výhodné Vánoce u ALBI pro klienty O2

29.11.2013 Ze života Albi

Nakupujte levněji společenské hry a dárky od ALBI v našich prodejnách nebo na našich e-shopech s Extra výhodami O2.

Extra výhodné Vánoce s O2

ALBI je již druhý rok partnerem Extra výhod O2, až do konce ledna příštího roku tak mohou zákazníci O2 nakupovat zboží v ALBI prodejnách a na e-shopech modernihry.cz a netradicni-darky.cz výhodněji než ostatní.
 
Každý, kdo má telefonní číslo mobilního operátora O2, získává od 6. prosince slevu 15% na veškerý nezlevněný sortiment ALBI ve všech kamenných prodejnách ALBI a na herním e-shopu modernihry.cz. O slevový kód si mohou zákazníci O2 zažádat již od 2. prosince na stránkách www.o2extravyhody.cz (sleva platí do 31. ledna 2014).
 
Ještě větší slevu - 25% na veškerý nezlevněný sortiment - získávají klienti O2 na našem e-shopu netradicni-darky.cz. Sleva je platná již od 1. prosince - slevový kód lze uplatnit až do 31. ledna příštího roku. 
 
Jak získáte slevový kód? Snadno - navštivte web www.o2extravyhody.cz, vyberte si slevu s naším logem (ALBI kamenné prodejny a modernihry.cz nebo netradicni-darky.cz), zadejte své telefonní číslo a obratem Vám přijde SMS se slevovým kódem!
 
Podrobnosti o Extra výhodách O2 sledujte na stránkách www.o2extravyhody.cz
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI