Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Vánoční nákupy pro celou rodinu s O2 výhodami

30.10.2019 Albi prodejny

Až do 8. prosince nakoupíte všechny naše produkty výhodněji - stačí být zákazníkem O2, slevový kód vám zajistí u Albi bezva ceny.

 
Všechny dárky, hry, přáníčka, diáře, dárkové tašky i doplňky od Albi nakoupíte se slevou 15 %, a to na prodejnách i na e-shopu AlbiZvýhodněné nákupy s O2 začínají u Albi 1. listopadu a užívat si je můžete až do 8. prosince 2019. 
 
U nás nakoupíte pro celou rodinu - voňavé luxusní sójové svíčky nebo vosky Heart & Home pro maminku, logické hry Mozkovna pro tátu, hřejivé plyšáky Warmies plněné francouzskou levandulí pro malou sestřičku nebo brášku, vtipné dárky pro babičku a dědu, strategické herní pecky jako Scythe nebo Gloomhaven pro pořádné hráče. Jednoduše řečeno - pokud vám chybí nápad na pořádný dárek, přijďte k nám ;-)
 
Počítat můžete i se skvělým Albi servisem, možností vrátit po Vánocích bez problémů zboží zpět (když nesplní dárek očekávání) nebo je vyměnit za jiný kousek. 
 
Kód pro SLEVU 15 % na všechny produkty s logem Albi získáte na stránkách O2 výhod nebo prostřednictvím slevových kupónů, které objevíte ve své schránce. 
 

JAK ČERPAT VÝHODU

  • Klikněte na tlačítko Kód pro prodejnu nebo Kód pro e-shop.
  • Zadejte své O2 mobilní číslo nebo číslo přípojky a kód faktury.
  • Obdržíte SMS se slevovým kódem.
  • Slevový kód předložte na pokladně v prodejnách Albi (nebo jej zadejte v prvním kroku košíku na e-shopu Albi).

PRAVIDLA ČERPÁNÍ

  • Slevu lze čerpat neomezeně.
  • Sleva 15 % platí na všechny výrobky s logem Albi.
  • Slevu nelze kombinovat navzájem s jinou akční nabídkou či slevou.
  • Sleva 15 % platí na e-shopu Albi i na kamenných prodejnách.

PLATNOST KÓDU

Slevový kód má platnost 7 kalendářních dní, nejpozději však 8. 12. 2019. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI