Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Advent klepe na dveře. Vyčíhněte dvojnásobnou radost v Albi!

30.11.2023 Albi prodejny

Marně přemýšlíte, čím obdarovat nejbližší? Děsí vás představa obíhání obchodů, protože potřebujete „ještě něco“ synovcům, babičce nebo strejdovi?

 
 
Vyřešte vše na jednom místě. V Albi prodejnách máme dárky pro každého. Přesvědčte se sami! Každou adventní neděli pro vás chystáme speciální akci, kdy můžete k nákupu počítat s hodnotným dárkem navíc. Jen pozor, všechny nabídky platí do vyčerpání zásob a pouze na Albi prodejnách! Tak neváhejte a zaběhněte si pro svoji dvojitou dávku radosti.
 
 

Neděle 3. 12.

Ke koupi jakékoliv deskové hry nad 500 Kč získáte DÁREK – hřejivého plyšáka z kolekce Warmies dle výběru. 
 
Albi deskové hry jsou fenomén a alespoň jedna by neměla pod stromečkem chybět. V neděli k ní navíc obdržíte krásného hřejivého plyšáka! Roztomilá zvířátka mají bříška naplněná levandulí, prosem a lněnými semínky. Po nahřátí v mikrovlnné troubě vydávají příjemné teplo, které zútulní každou postýlku. K dostání v mnoha variantách, nově třeba v podobě křečka, želvy nebo exotického axolotla.
 
Další tipy na dárky pro děti najdete tady.
 
 
 

Neděle 10. 12.

Ke koupi velké svíčky Heart&Home (klasická i Nature) získáte DÁREK – relaxační polštář dle výběru.
 
Svíčka a relaxační polštář, to zní jako příjemný plán. Vánočním vůním svíček určitě neodoláte, vyzkoušejte třeba autentické tóny borovice. Jemný, hebký a poddajný materiál relaxačních polštářů zase vyzývá k lenošení. Díky atraktivnímu designu a snadné údržbě zůstávají polštáře nejen praktickým dárkem, ale také zajímavým bytovým doplňkem.
 
Další tipy na dárky pro maminky najdete tady.
 
 
 

Neděle 17. 12.

 
Ke koupi Kroniky našich Vánoc z edice Mementerra získáte DÁREK – střední svíčku Heart&Home (klasická) dle výběru.
 
Nádherně ilustrovaná vzpomínková kniha Kronika našich Vánoc se stane rodinným klenotem. Zapalte si ke psaní jednu ze svíček Heart&Home od Albi a nechte se okouzlit jedinečnými vůněmi. Svíčky obsahují vosk vyrobený ze sójových bobů, díky kterému jsou šetrnější k životnímu prostředí i domovu. Sója totiž patří mezi jednoduše obnovitelné zdroje.
 
Další tipy na dárky pro babičky najdete tady.
 
 
 

Neděle 24. 12.

 
Ke koupi Albi diáře získáte DÁREK – zrcátko double dle výběru.
 
Papírový diář má stále své výhody. Vyberte si z mnoha typů a originálních designů Albi. Pokud si na Štědrý den ještě stihnete pro jeden zaběhnout, získáte jako dárek kapesní zrcátko, abyste si třeba hned večer u stromečku mohli ověřit, že vám to opravdu sluší. Vejde se i do sebemenší kabelky, a tak je neustále po ruce. Jedna půlka zvětšovací, druhá normální.
 
Další tipy na drobné dárky pro kamarádky najdete tady.
 
 
Přejeme vám krásný předvánoční čas, uvidíme se na prodejně!
 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI