Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Nákupy s Ona Dnes na Albi prodejnách - 20% sleva!

08.03.2016 Albi prodejny

Největší slevová nákupní akce v České republice platí i na všech dárkových prodejnách ALBI. S kupóny Ona Dnes nakoupíte opravdu výhodně!

 
Jak při nákupu s Ona Dnes postupovat? Slevové kupóny najdete v magazínech MF DNES v pondělí 14. 3. a ve čtvrtek 17. 3., nakupovat s nimi u nás lze až do 20. března. Pokud se vám nepodaří zajistit si kupón z magazínu, na stránkách ona.idnes.cz budou slevové kupóny od úterý 15. 3. ke stažení v PDF, takže si je můžete vytisknout doma. 
 
Při předložení kupónu z magazínu deníku MF Dnes nakoupíte v našich prodejnách o 20 % levněji všechny produkty s logem ALBI. Pokud ale nákup zaplatíte kartou Visa, ušetříte ještě dalších 5 % z ceny těchto produktů.
 
Pokud máte chytrý telefon, tak všechny slevy najdete i ve Vašem telefonu. Na prodejně potom stačí pouze ukázat kupón na displeji Vašeho telefonu.
 
 
Podmínky dárkových ALBI prodejen - sleva 20 % platí na nákup nezlevněných produktů s logem Albi. Slevu lze uplatnit pouze v kamenných prodejnách Albi. Slevy nelze sčítat ani jinak kombinovat.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI