Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Letní půjčovna skvělých ALBI her

19.06.2014 Albi prodejny

Až do konce prázdnin se můžete zastavit v ALBI prodejnách a půjčit si zdarma některé z populárních stolních her a letošních novinek!

Tradiční letní půjčovna her ALBI je tady! Zastavte se na kterékoliv dárkové prodejně ALBI a vyberte si z půjčovacího balíčku - záludnou logickou hru Enigma, rodinnou postřehovou hru Paniclab, tradiční pecku mezi karetními strategiemi Dominion, stolní curling nebo venkovní hru Mölkky. 

Hry nabízíme v omezeném množství na každé prodejně! Stačí přijít a vyzkoušet si můžete kteroukoliv ze zmíněných her, která bude k dispozici. Oproti loňskému roku nebude možné si hru odkoupit, hra se po vrácení opět bude půjčovat! 

Enigma - rafinovaná logická hra, která nabízí několik typů logických úloh! 

Panic Lab - postřehová hra pro malé a velké. Améba utekla z laboratoře a mění směr i barvu! Kdo ji najde jako první? 

Dominion - svět plný dobrodružství. Karetní strategická hra s unikátním herním systémem, která uchvátila srdce hráčů po celém světě ;-).

Stolní curling - curling je olympijský sport, který vyžaduje trpělivost a přesnost. Zvládnete porazit soupeře ve stolní verzi této hry?

Mölkky - podivný název, jednoduchá hra. Tradiční vikingská hra, která k nám přicestovala ze Skandinávie má jednoduchá pravidla a hrát ji mohou opravdu všichni - nabízíme zahradní verzi, kterou si užijete s celou rodinou.

Přijďte a vyzkoušejte ALBI půjčovnu her!

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25