Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Den prarodičů s Albi a Krásou pomoci

14.09.2021 Albi prodejny

1. října se slaví Den prarodičů. A v Albi rozhodně chceme nejen našim babičkám a dědečkům udělat radost.

 
Od poloviny září až do Dne prarodičů 1. října se tak všichni zákazníci, kteří přijdou do prodejny Albi, mohou těšit na dárek v podobě originálně zpracovaného přáníčka. To mohou věnovat svým babičkám a dědečkům.
 
Přáníčkem to ale v Albi nekončí. Protože nám nejen na našich prarodičích opravdu záleží, spojili jsme se s nadací Krása pomoci Taťány Gregor Brzobohaté, která pomáhá seniorům prožít důstojné a plnohodnotné stáří. Už v průběhu září bude v Albi prodejnách k dostání Taťánina kolekce Iconic i její diář. Část výtěžku z prodeje půjde na nadaci Krása pomoci. Albi také nadaci podpoří finančním příspěvkem.
 
 

 
A to není vše. 15. září na všechny zájemce čeká autogramiáda Taťány Gregor Brzobohaté na prodejně Albi v Centru Černý Most v Praze u příležitosti vydání jejího diáře i u příležitosti startu naší kampaně ke Dni prarodičů. A 30. září, tedy den před Dnem prarodičů, pořádá nadace Krása pomoci ve spolupráci právě s Albi "tančírnu" pro všechny generace v prvorepublikovém stylu!
 
Tak udělejte radost babi a dědovi a to nejen 1. října :-)
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI