Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Dny Marianne s 25% slevou ve všech Albi prodejnách

13.09.2017 Albi prodejny

Kdo by neznal Dny Marianne! V Albi na vás čeká sleva 25 % na vše. Už máte svůj kupon? Tři dny nejlepších nákupů totiž právě začínají!

Od pátku 15. září až do neděle 17. září můžete nakupovat ve všech prodejnách Albi s 25% slevou. Vzpomeňte si, co jste si chtěla koupit, jen nebyl čas. Rozmazlujte se, hřešte a pamatujte, že výhodnější nákup už letos u Albi mít nebudete!

Co k nákupu potřebujete? Kupónové knížky se slevovými kupóny Albi vyšly v časopisech Marianne z 24. srpna a Marianne bydlení z 10. srpna. Vystřihněte si kupony z kuponové knihy, v každém z Albi obchodů si vyberte to, po čem toužíte a u pokladny předložte příslušný kupon. 
 
Nebo ještě lépe – stáhněte si novou mobilní aplikaci pro iOS nebo Android - v nové mobilní aplikaci najdete kompletní adresář Albi prodejen včetně otevírací doby, navigaci do jednotlivých našich obchodů a spoustu dalšího! Aplikace vás dovede přímo k nám, a pokud nemáte ani jeden z časopisů Marianne, můžete slevové kupóny získat přímo v aplikaci.
 
Aplikaci pro telefony s Androidem najdete v Google Play obchodu, aplikaci pro telefony Apple najdete iTunes
 
Více informací o slevové akci najdete na stránkách Dny Marianne.
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI