Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

I. výstup na Petřín s Roskou

20.06.2013 Ze života Albi

Podpořit nemocné roztroušenou sklerózou, udělat něco pro zdraví a poslechnout si dobrou muziku? Zkuste to při výstupu s Roskou v sobotu 22. června.

I. výstup na Mount Petřín s Roskou
 
Organizace Roska pořádá v sobotu 22. června I. výstup na Mount Petřín - charitativní akci, jejíž výtěžek jde v plné výši na podporu osob s roztroušenou sklerózou. 
 
Kudy kam? 
Výstup bude zahájen ve 13.00 z Hellichovy ulice (horní část), s ukončením se počítá u zrcadlového výstupu cca v 16.00 hodin. Od dvou do sedmi hodin bude současně probíhat doprovodný program včetně koncertu. Charitativní startovné je 100 Kč, děti do 15-ti let, důchodci a držitelé průkazů TP, ZTP, ZTP/P startují za polovinu (50 Kč). V ceně startovného je tričko k akci, malé občerstvení a vstup na koncert, kde vystoupí Beer Sanatorium, All Right Band, MARIMBA LIVE DRUMS, Martin Ševčík, EzyWay a Monika Absolonová. Podrobné informace o výstupu zde (PDF, 1MB).
 
Co je roztroušená skleróza?
Roztroušená skleróza je onemocnění, které postihuje centrální nervový systém. Nejčastěji propuká mezi 20. a 40. rokem věku, a to náhle z plného zdraví. Pacienti jsou tak vystaveni obrovské psychické zátěži a musí se vyrovnat nejenom se zdravotními potížemi, ale i s nejistou budoucností. Světový den roztroušené sklerózy připadá vždy na poslední středu v květnu. Unie Roska již 21 let pomáhá acientům s roztroušenou sklerózou žít kvalitní, důstojný a plnohodnotný život. Sdružuje v 38 regionálních organizacích více než 3 300 členů, kterým poskytuje služby v oblasti sociálního pracovněprávního a psychologického poradenství.
 
O Unii Roska se dočtete více zde
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI