Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Objevte servis jako z pohádky

27.09.2022 Albi prodejny

Ne vždy jde všechno podle vašich představ. Každému se občas nedaří a jestli můžeme v Albi přispět k lepší náladě a větší spokojenosti zákazníků, uděláme to.

 
Jste pro nás na prvním místě, a proto vám nabízíme přímo pohádkový servis. Zajděte na prodejnu, nebo kontaktujte naši zákaznickou linku. Uvidíte, že vám vykouzlíme úsměv na rtech, i v této těžké době.
 

S čím se na nás můžete bez obav obrátit

 
 
Nenašli jste na prodejně vybranou hru? Pokud je skladem dostupná, objednáme vám ji a doručíme, kam chcete. Klidně domů, samozřejmě na naše náklady.
 
 
Nesplnila zakoupená hra vaše očekávání? Jednoduše ji na prodejně do 30 dnů vraťte, případně vyměňte za jinou. Může být i rozbalená a hraná. Stačí k tomu jen účtenka. Chápeme, že rodinný rozpočet potřebuje sázku na jistotu. Tomu se říká nákup bez rizika.
 
 
V případě skladové dostupnosti dodáme chybějící a vyměníme rozbité díly (např. karty, plánky, figurky) k vaší oblíbené hře. Buď si je můžete vyzvednout na prodejně, nebo vám je doručíme až domů. Poštovné hradíme my.
 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI