Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Léto voní radostí, léto voní hrami. Půjčte si je na dovolenou!

14.06.2022 Albi prodejny

Hledáte parťáka na dovolenou, který nezkazí žádnou legraci a hodí se i do špatného počasí? Sáhněte po společenské hře.

 
Nyní máte v Albi možnost si ji půjčit, tak toho využijte! Stačí jen zajít na prodejnu, zdarma a během chvilky se registrovat do Albi klubu (pokud ještě členy nejste) a pak si z dostupné nabídky na místě vybrat jednoho vašeho favorita.
 
Hru půjčujeme za vratnou zálohu 100 Kč, přinést zpět je třeba kompletní do 14 dnů. A rovnou si domů můžete odnést další! Letní Albi půjčovna her je pro vás otevřena od 15. června do 31. srpna 2022.
 

Z čeho můžu vybírat?

Rodinná Trefa – pro hráče od 8 let
Zasáhněte myšlenky svých spoluhráčů. Dokážete najít slovo, které spojí auto, cirkus i jahodu? Zvítězí ten, kdo zvládne nejlépe napovídat a propojovat zároveň. Díky rozdělení slov na lehčí a těžší je hra uzpůsobena dětem i dospělým.
 
Catan (základní hra) – pro hráče od 10 let
Oblíbená strategická hra o osídlování ostrova Katan. Získávejte potřebné suroviny, obchodujte s nimi a budujte cesty, vesnice a města.
 
Šampioni Jablečného království – pro hráče od 8 let
Strategická rodinná hra, ve které se soutěží o poháry, doručuje suroviny do hradu nebo třeba metá koláče po protivnících. 
 
Karak – pro hráče od 7 let
Dobrodružná desková hra na hrdiny, kde hráči prozkoumávají katakomby hradu Karak. Budete bojovat s nestvůrami a získávat zbraně a poklady.
 
Tipni si! – pro hráče od 12 let
V této párty hře odhadujete rychlost, délku, výšku, hmotnost nebo třeba správný letopočet. Pokud si svým tipem nejste jistí, můžete vsadit na soupeře.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI