Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Byl pozdní večer, radostný máj

15.05.2023 Albi prodejny

Večerní máj, byl nakupování čas. Do Albi zval k návštěvě hlas, kde slevový zaváněl háj. Nakupuj s kupóny Ona DNES o 20 % levněji.

 
Léto je za rohem, čas doplnit crazy garderobu nebo doladit výbavu na vypečenou zahradní párty. Ukažte, že máte vtip a odvahu. Protože léto přeje odvážným! Díky kuponům Ona DNES máte slevu 15 % na veškeré zboží na e-shopu Albi, na prodejnách Albi platí sleva 20 %. Využít ji lze až do neděle 21. 5. 
 

KDE NAJDETE KUPÓNY

 
Slevovou knížku pro výhodný nákup na prodejnách Albi najdete 10. 5. v časopise Žena a život, 15. 5. v magazínu OnaDnes a 18. 5. v magazínu DNES+TV.
 
Slevové kupóny se začnou zobrazovat 15. května také v aplikaci Portmonka. Aplikaci Portmonka pro telefony s Androidem najdete zde, aplikace pro iPhone je ke stažení zde
 
Pro slevu na e-shopu stačí v prvním kroku košíku zadat kód 2023ONA15.
 
Slevu na e-shopu nelze uplatnit na zboží s větší než základní e-shopovou slevou 10 %, na prodejnách nelze slevu kombinovat s jinými akcemi a slevam. Sleva platí na všechno zboží. 
 
Příjmené jarní nakupování přeje Albi. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI