Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Vánoční provoz v Albi

23.12.2018 Ze života Albi

Zákaznická linka Albi, vracení a výměna her a dárků na e-shopu i v prodejnách a další užitečné informace.

 
ZÁKAZNICKÁ LINKA ALBI
 
I během Vánoc si na vás najdeme čas a odpovíme na vaše dotazy. Obrátit se můžete na e-mail info@albi.cz, v případě dotazů ke zboží nebo objednávkám na e-shopu Albi na e-mail eshop@albi.cz. Telefonní linka bude během Vánoc fungovat pouze v omezeném rozsahu - kontaktujte nás prosím raději e-mailem, kolegyně budou mít čas připravit si pro vás rovnou i nějaké řešení. Vzhledem k tomu, že je sklad Albi během Vánoc uzavřen, expedice všech balíčků bude realizována první a druhý týden v lednu. 
 
VRÁCENÍ A VÝMĚNA HER A DÁRKŮ NA E-SHOPU ALBI
 
Nevhodný vánoční dárek můžete u Albi vrátit nebo vyměnit až do konce ledna 2019! Nabídka platí pro všechny hry a dárky koupené na e-shopu Albi v listopadu a prosinci!
 
Jak na to? Využívejte prosím e-mail eshop@albi.cz, který budeme kontrolovat v průběhu celých Vánoc. Jen prosím mějte trpělivost - odpovíme samozřejmě na všechny dotazy a doručené e-maily a určitě vše vyřešíme k vaší spokojenosti, ale může to chvíli trvat. 
 
VÁNOČNÍ PROVOZ ALBI PRODEJEN
 
Albi prodejny jsou pro vás samozřejmě otevřeny pořád - řídíme se provozem jednotlivých obchodních center. Poslední dárky tak stihnete nakoupit ještě těsně před Štědrým dnem.
 
Výměny nevhodných dárků přímo na prodejnách jsou pak samozřejmostí - obvyklá 30-ti denní lhůta je ale prodloužena až do 31. ledna - to znamená, že nevhodné hry nebo dárky z předvánočních nákupů od 1. listopadu až do konce prosince  můžete s účtenkou na prodejně vyměnit až do konce ledna!
 
VÁNOČNÍ PROVOZ ALBI SKLADU
 
V průběhu Vánoc bude náš sklad uzavřen - kolegové a kolegyně z expedice se vrátí do práce až 2. ledna. Objednávky na našem maloobchodním i velkoobchodním e-shopu nám můžete posílat i přes vánoční období - objednávky od 21. prosince do 1. ledna budou ale vyřízeny až během prvního lednového týdne.
 
Z důvodu omezení provozu skladu je posunuto i vyřizování výměn a reklamací her a dárků na první lednový týden.
 
Děkujeme Vám za přízeň a přejem klidné Vánoce a krásný nový rok.
 
Vaše Albi
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI