Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

O2 EXTRY VÝHODY - 15% sleva u Albi

01.06.2018 Ze života Albi

Řekněte si u svého mobilního operátora o slevu. V rámci O2 extra výhod můžete nakoupit u Albi o 15 % levněji.

 
Slevu O2 extra výhod lze uplatnit pomocí kódu, který najdete na stránkách www.o2extravyhody.cz či v mobilní aplikaci O2 extra výhody. Se slevou můžete vyrazit do prodejen Albi nebo na náš e-shop od 1. června do 12. srpna, a to i opakovaně. 

JAK ČERPAT VÝHODU

Navštivte stránky O2 Extra výhod (nebo si nainstalujte mobilní aplikaci O2 extra výhody). Najděte si výhodu Albi a klikněte na tlačítko Kód pro prodejnu nebo Kód pro e-shop. Zadejte své O2 mobilní číslo nebo číslo přípojky a kód z faktury. Obdržíte slevový kód. Kód předložte na pokladně v prodejnách Albi nebo jej zadejte v košíku na e-shopu Albi a sleva je vaše. 
 
Slevový kupón obdržíte i prostřednictvím SMS zprávy. Stačí z vašeho telefonu napsat textovku ALBI na telefonní číslo 999 009.
 

PRAVIDLA ČERPÁNÍ

Slevu lze čerpat neomezeně. Sleva 15 % platí na veškeré zboží s logem Albi. Sleva platí pouze na nezlevněné zboží a nelze ji kombinovat navzájem s jinou akční nabídkou či slevou.
 

PLATNOST KÓDU

Slevový kód má platnost 7 kalendářních dní, nejpozději jej však lze uplatnit 12. srpna 2018. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI