Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

ALBI slaví 25 šťastných let s vámi

09.08.2016 Ze života Albi

Vyhrajte v naší soutěži na Facebooku jednu z dvaceti pěti pěkných cen, pro jednoho z Vás máme navíc překvapení...

OSLAVME TO SPOLEČNĚ

Máme to štěstí, že jste s námi už 25 let. Nadělili jsme si nový vizuální styl a pro vás zcela novou prémiovou prodejnu na Chodově. Vše je ještě ve fázi příprav, ale už teď se nemůžeme dočkat.
 

FACEBOOKOVÁ SOUTĚŽ do 19. srpna!

Napište nám několika slovy, co anebo kdo je pro vás ŠTĚSTÍ, co pro vás znamená, a VYHRAJTE! Stačí nám to napsat do komentářů pod příspěvek na facebooku a my vylosujeme 25 šťastných výherců, kteří si budou moci vybrat jednu ze čtyř cen.
 
Na výběr bude:
 
  1. Roztomilý medvídek Me to You.
  2. Hra Víkend, která bude od září naší žhavou novinkou.
  3. Interaktivní sada pro děti Kouzelné čtení s knihou.
  4. Výběr z luxusních svíček Heart & Home.
 
To ale není to nejlepší! Naše odborná porota vybere ze všech příspěvků ten nejkreativnější, který zrealizujeme v podobě limitované edice přáníček. Tvůrce nejhezčího příspěvku si tedy bude moci nejen vybrat jednu ze soutěžních cen, ale získá i balíček svých přáníček a bude vyhlášen na slavnostním otevírání nové prodejny na pražském Chodově, kam mu bude zajištěna doprava. Láká vás vytvořit něco, co bude přinášet radost a štěstí i dalším lidem? Tak nám napište!

Celá pravidla facebookové soutěže s ALBI Pošli štěstí dál najdete zde.

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI