Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

ALBI si k narozeninám nadělilo nové logo

31.08.2016 Ze života Albi

Konečně se můžeme pochlubit naším novým logem. Slavíme narozeniny a proto jsme si nadělili zcela nové logo.

 
A jelikož jsme hravá firma, hrajeme si s fonty a dokonce hrajeme i všemi barvami. Nové logo a design se postupně začne objevovat na všech našich produktech, na webových stránkách i Facebooku. A hlavně i na naší nejnovější a největší prodejně, kterou jsme právě pro vás otevřeli v Centrum Chodov. Prodejna dostala zcela nový kabát, do kterého budeme postupně převlékat všech 20 našich prodejen.
 
 
A co o novém logu a prodejně říká zakladatel a majitel Antonín Kokeš? „Otevření největší značkové prodejny Albi v OC Chodov je pro mě významným milníkem v 25leté historii firmy, protože určitým způsobem dokazuje stabilitu společnosti. V naší nejnovější prodejně zákazník uvidí, jak velkou cestu Albi ušlo od malého stánku na Staroměstském náměstí až po současnost a ukážeme mu i směr, jakým se Albi chce vydat v dalších letech. Inovaci vizuální identity včetně loga si přirozeně vyžádal posun a rozvoj produktového portfolia a rozšíření sítě vlastních prodejen.“, bilancuje období změn majitel Albi, Antonín Kokeš. 
 
 
Líbí se vám nové logo? Napište nám na Facebooku!
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI