Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Vzdělávací a zábavní program ALBÍK

02.06.2020 Hry a zábava

Chcete získat dvě hry ročně ZDARMA? Chcete mít možnost nakupovat celoročně se slevou až 40 %? Stačí se zaregistrovat do PROGRAMU ALBÍK!

 

UPOZORNĚNÍ!

Klub Albík se od 1. 9. 2020 mění na program Škola s hrou. Všechny potřebné informace najdete na webu www.skolashrou.cz
 
 
Vzdělávací a zábavní program ALBÍK (program ALBÍK) je určen všem organizacím pracujícím s dětmi či mládeží provozující svou činnost na území České republiky (školská zařízení, organizace zabývající se volnočasovými aktivitami apod.).
 
Nahrazuje tak dosavadní „ALBI klub pro školy“ a umožňuje čerpat veškeré výhody i organizacím, které nejsou přímo školským zařízením.
 
Snahou programu ALBÍK je inspirovat, rozvíjet fantazii i logické myšlení. Zpestřit výukové hodiny pedagogů, poskytnout smysluplnou alternativu zábavy žákům v družinách, podpořit činnost dětských táborů a nabídnout vhodné didaktické pomůcky pro logopedickou praxi. V neposlední řadě chceme napomoci organizacím šetřit finance při běžném nákupu her na své akce a  získat rychlý přehled o novinkách v herním světě. 
 
Členství v programu ALBÍK je zcela bezplatné a není vázáno žádnými následnými poplatky. 
 
Program ALBÍK je připraven jako dlouhodobý projekt bez předem plánovaného termínu ukončení. Nezavazuje Vaši organizaci k žádným povinným nákupům.
 
 

VŠECHNY VÝHODY PRO REGISTROVANÉ ČLENY


  • možnost nakoupit produkty od ALBI se slevou až 40 % (týká se vzdělávacích produktů z dílny ALBI),
  • pravidelné informace o novinkách z herního světa,
  • servis v případě poztrácených komponentů – zasíláme náhradní díly, figurky apod. zdarma,
  • možnost zapojit se do soutěží – turnajů ve společenských hrách apod.,
  • pro aktivní členy dvě hry (či jiné produkty) ročně z produkce ALBI ZDARMA.
 

JAK SE STÁT ČLENEM PROGRAMU ALBÍK?


Registrovat do programu ALBÍK můžete svou organizaci prostřednictvím elektronického formuláře, který naleznete na adrese http://registrace.albi.cz. Odesláním formuláře/přihlášky se stáváte automaticky členy programu. Bližší informace k výhodám programu ALBÍK naleznete v dokumentu níže.
 
Po registraci obdržíte přístupy do speciálního e-shopu ALBI B2B, kde jsou již ceny rovnou nastavené po slevě. Získáte tak přesný přehled o ceně i skladové dostupnosti nabízených položek.
 
Kompletní podmínky pro členství ve vzdělávacím a zábavním programu ALBÍK naleznete zde - pravidla programu ALBÍK (PDF soubor, 1 MB).
 
 
 
 

HRA ZDARMA PRO AKTIVNÍ ČLENY ALBÍKA


Školní rok 2020/2021 odstartujeme mimo jiné novinkou IQ FITNESS Junior. Chceme se s vámi o ni podělit a proto všem aktivním členům Albíka ji pošleme jako dárek - ZDARMA.
Pokud jste u nás jako člen alespoň jednou nakoupili během posledního roku, očekávejte od nás v polovině září dáreček.
 
 
IQ Fitness je součást vzdělávacího konceptu MOZKOVNA. Nadchne milovníky logiky -  hlavolamů, rébusů a hádanek. Přinese to správné napětí při řešení detektivních záhad. Potrénujete paměť  i vizuální představivost. 
 
Nenechte se ale zmást! Mozkovna dobře poslouží i čtenářské gramotnosti. Pomocí obrazových karet vytvoříte jedinečné příběhy. Procvičíte si svou fantazii, vynalézavost i kreativitu.
 


Stáhněte si PDF s Mozkovnou


Seznamte se s Mozkovnou

V Mozkovně najdete celou řadu hlavolamů, rébusů nebo hádanek na rozmanitá témata - zabaví jednotlivce, ale užije si je i skupina hráčů. Nenechte váš mozek zahálet!

Ke stažení (PDF, 22 MB)

 

KONTAKTY PRO KOMUNIKACI

 
Programové záležitosti, informace o novinkách a výhodách programu ALBÍK pro zaregistrované subjekty, dotazy k objednávkám a dodávkám dárků apod. uplatňují členové na e-mailové adrese: program.albik@albi.cz nebo na telefonním čísle +420 730 598 146.
Buďte informováni mezi prvními a vyzkoušejte si naše herní novinky. 
 
Příjemnou zábavu vám přeje herní tým ALBI
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI