Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Road to Rakovník - podporujeme Mölkky

18.04.2017 Hry a zábava

Stát se mistrem světa v mölkky vyžaduje pořádný trénink. Připravte se na mistrovství v Rakovníku, uspořádejte si nejdřív turnaj u vás ve městě.

 
Mölkkařská sezóna začíná. Letos to však bude sezóna naprosto výjimečná – 19. a 20. srpna se totiž v Rakovníku v této hře uskuteční mistrovství světa. Je to vůbec poprvé, kdy bude takovou velkou událost hostit Česká republika. A jak je v historii mölkkařských mistrovství dobrou tradicí – půjde o mistrovství otevřené – zúčastnit se tedy může naprosto kdokoli – třeba i vy!
 
A protože chceme, aby se na mistrovství objevily skutečně nejlepší české týmy, rozhodli jsme se pro letošek mírně upravit náš každoroční program podpory turnajů v Mölkky. Máte-li zájem uspořádat turnaj, z něhož může vzejít třeba i příští mistr světa, zaregistrujte se do programu Road to Rakovník skrz tento formulář.
 
Aktuální seznam turnajů najdete v přehledovém článku - třeba se tam časem objeví i ten váš ;-)
 
 
Pro Váš turnaj Vám rádi zapůjčíme tolik sad Mölkky kolik bude potřeba, včetně cen pro tři nejlepší týmy. To ale není vše! Pokud se turnaje zúčastní alespoň osm týmů, zaplatíme vítěznému družstvu v případě zájmu 90% startovného na mistrovství světa. Pokud se zúčastní patnáct nebo více týmů, pak rádi přispějeme stejnou částku hned prvním třem týmům. 
 
Aby se však mohl Váš turnaj počítat do programu Road to Rakovník, musí splňovat pravidla, uvedená v přihlašovacím formuláři. Musí se tedy účastnit minimálně čtyřčlenné týmy při dodržení všech dalších pravidel hry Mölkky. Více informací o Mistrovství světa v Rakovníku naleznete na této adrese: http://www.molkky.cz/rakovnik2017/.
 
Netušíte, co mölkky jsou? Ani jak se hrají? Koukněte se na video, třeba Vám to pomůže v rozhodování.
 
 
Pokud se nechcete zapojit do Road to Rakovník, ale rádi byste přesto uspořádali turnaj ve hře Mölkky, nevěšte hlavu – sady Vám rádi zapůjčíme a ceny poskytneme i tak.

Drobná pomoc na závěr

Pro všechny mölkkaře je k dispozici aplikace pro smartphone, která umožňuje hrát skóre a udržovat statistiky. Aplikace můžete vyzkoušet na Google Play (Android telefony): https://play.google.com/store/apps/details?id=world.molkky.app nebo na Apple storu pro iOS: https://itunes.apple.com/be/app/m%C3%B6lkky-world-app/id1224557552?mt=8. Vyzkoušejte a napište nám, jestli vám při hře pomáhá ;-). 

 
Herní tým ALBI
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI