Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Podzimní TV kampaň na společenské hry

12.09.2012 Hry a zábava

I letos se naše TV kampaň zaměří na osvědčené typy produktů doplněné o zajímavé novinky. V televizi uvidíte Mýdlovou laboratoř spolu s Parfémovou a Slizovou laboratoří, experimentální sady Clementoni a neopomeneme ani kvizové, párty či rodinné hry.

TV kampaň na společenské hry

TV kampaň proběhne během listopadu a prosince na nejsledovanějších televizích jako je Nova, Prima nebo Disney channel, dále také na Prima Cool, Barrandov TV nebo Nova Cinema. Naše hrané reklamní spoty budou nasazovány v pečlivě vybíraných časech, tak aby zasáhly vždy správnou cílovou skupinu. 

Z nejnovějších reklam

Mýdlová laboratoř, Parfémová laboratoř, Slizová laboratoř (Kreativní sady Wild Science) - po obrovském úspěchu Mýdlové laboratoře jsme tuto linii rozšířili o další neméně zajímavé produkty jako jsou Parfémová laboratoř, Slizová laboratoř, Koupelová laboratoř, Balzám na rty, Hopíková laboratoř, Mravenčí kolonie nebo Psí škola.

Z dalších her s TV podporou

Hraj si a poznávej (Experimentální sady) - Veleúspěšnou linii produktů od renomovaného italského výrobce Clementoni, kterou reprezentují sady Pravěké akvárium nebo Chemická laboratoř, doplní novinka Laboratoř v kuchyni.
 
Zlaté Česko (Propojení zábavy a vzdělávání) - Zlaté Česko navazuje na obrovský úspěch vědomostní hry Česko, otázky a odpovědi. Najdete v něm 2400 zbrusu nových zajímavých otázek rozdělených do 6 okruhů: osobnosti, kultura, ze školních lavic, vlastivěda, česká NEJ a různé.
 
Ubongo (Napínavá rodinná hra) - Sestavte požadovaný tvar z barevných dílků, než se přesypou hodiny a sbírejte diamanty! Svižná hra dobře rozvíjí schopnost prostorové představivosti. 
 
Party Alias Velká sázka (Ta pravá hra na party!) - Slavíte? Pořádáte Party? A Párty Alias už znáte? Vyzkoušejte Párty Alias Velkou sázku se zcela novými originálními aktivitami a úkoly! Vsaďte si sami na sebe i na své přátele, jestli úkol dokážete splnit. Díky plastelíně ve hře můžete dokonale využít i svou fantazii.
 
V kostce! (Desetiminutové hry na procvičení paměti a vědomostí) - V krabičce ve tvaru krychle se skrývá 71 karet s obrázky a různými informacemi. Vaším úkolem je si za 10 vteřin zapamatovat z karty co nejvíce a poté správně zodpovědět otázku, která se karty týká. V naší nabídce máme 6 různých her: Svět, Moje první obrázky, Abeceda, Historie, Vynálezy a Dinosauři.
 
Světlohraní - Magická sada (Magická záře rozzáří tváře!) - Magická světelná tužka vám přináší spoustu zábavy a zážitků. Malujte sami nebo pomocí šablon a vytvářejte magické světelné siluety. 
 
Osadníci z Katanu (Legenda ve světě deskových her) - Strhující komunikativní hra s jednoduchými pravidly, variabilním herním plánem a velkým množstvím taktických variant. 
 
Angry Birds (Ptáci v akci) - Mají ptáci šanci na přežití, když jim zelená prasata uloupila všechna vejce? Zažijte na vlastní kůži zaslouženou pomstu naštvaných ptáků na zelených prasatech! Rozložte bodovací plachtu, postavte dřevěné kolíky, vezměte naštvané ptáky a sundejte konečně to drzé prase!
 
Kamapoker (Ta pravá hra na párty!) - Oproti normální hře poker vám KamaPoker nenabízí možnost vyhrát velké množství peněz, ale vzrušující erotické okamžiky plné vášně. Takhle vzrušující ještě nikdy poker nebyl!
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI

Galerie článků

8-10 / 25