Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Na co se můžete těšit v Kouzelném čtení?

24.10.2017 Hry a zábava

Ptáte se, co nového se chystá v edici Kouzelné čtení? Koukněte na naši poslední podzimní novinku i připravované knihy na rok 2018.

Ještě před koncem roku se můžete těšit na naši první velkoformátovou knihu pod názvem Můj svět. Hlavním hrdinou této knihy je Tomáš, který vám představí svou rodinou a provede vás svým světem tak, jak ho vidí sedmiletý kluk. Navštívíte s ním město i venkov,  podíváte se na hory i na statek a zažijete společně mnoho dobrodružství. Kniha má za cíl rozvíjet poznávací a komunikační dovednosti dětí od tří let.
 
 
Intenzivně pracujeme na přípravě také dalších knih. V roce 2018 se tak můžete těšit například na knihu o vesmíru nebo na pokračování Hravých český dějin. Pro mále přírodovědce chystáme knihu Hravá přírodověda a nezapomeneme ani na knihy pro nejmenší. Volným pokračováním knihy Zvířátka na statku bude kniha Zvířátka v ZOO.
 
 
Kromě toho rozšíříme i naši sbírku slovníků, a to o španělský a francouzský. 
 
 
Novinek se objeví v příštím roce ještě více, ale čeho se budou týkat, to si zatím necháme pro sebe. Jenom Vám prozradíme, že kromě dalších knih chystáme také kouzelné deskové hry. 
 
Pokud Vám v naší nabídce stále nějaké téma chybí, neváhejte nám poslat svůj tip na info@kouzelnecteni.cz.
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI