Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Na co se můžete těšit - herní novinky ALBI

14.04.2016 Hry a zábava

V květnu konečně dorazí strategie Robinson Crusoe, pro děti vydáme hru V kostce! Dinosauři, pro celou rodinu pak hru Na prodej...

 
Hned v květnu začneme vzrušující společenskou hrou, která otestuje Váš obchodnický duch.  Bude se jmenovat Na prodej (v originále For Sale). Nejdříve se budete snažit v dražbě co nejlevněji nakoupit nemovitosti a posléze co nejvýhodněji prodat. Jak snadné! Vyzkoušíte si jak pevné nervy při dražení máte a jak dobře dokážete odhadnout své soupeře! JIŽ VYŠLO - detail zde!
 
 
Na co určitě nemůžeme zapomenout, je květnové vydání strategické hry Robinson Crusoe - Dobrodružství na prokletém ostrově. Po několika odkladech, kdy jsme nebyli spokojeni s kvalitou zpracování herního materiálu, tak vychází rozsáhlá kooperativní strategická hra, která otestuje vaše schopnosti přežít ve skupině nástrahy prokletého ostrova. Život na ostrově vám budou komplikovat karty událostí a speciální kostky, současně bude muset skupina splnit i úkoly zadané scénářem. Abychom se všem nedočkavým hráčům omluvili za dlouhé čekání, rozhodli jsme se do Robinsona vložit dárek: bonusový scénář Livingstonův příběh a ještě přehledovou kartu. Obě tyto věci najdete již uvnitř krabice. JIŽ VYŠLO - detail zde!
 
 
Během května se dočkají nového přírůstku také fanoušci her V kostce!. V kostce! Dinosauři vám kromě známých druhů – jako je tyrannosaurus – představí i další prehistorická zvířata jako je například mapusaurus nebo gryposaurus. JIŽ VYŠLO - detail zde!
 
 
Do prázdnin bychom měli mít na skladě také zbrusu nový Bang Duel, tedy speciálně vyvinutou hru BANG! pro dva hráče. Ve hře se proti sobě postaví bandité a muži zákona. Hra je samostatně hratelná, a tudíž nepotřebujete mít základní hru Bang!.
 
 
Potěšíme i ty, kteří mají rádi kooperativní hry. Během léta se na trhu objeví hra Leo. Celý název včetně podtitulu je Leo musí ke kadeřníkovi. Jak název napovídá, bude se jednat o veselou rodinnou hru. Cílem hry je provézt lva Lea nástrahami, které na něj v lese čekají, aby se dostal ke svému kadeřníkovi dříve, než zavře. Výhodu budu mít hráči s dobrou pamětí.
 
 
Kromě toho rozšíříme i nabídku kvízových her do kapsy a vědomostní pexesa. Dočkáte se tak nových témat jako jsou Pivo, Doprava, Česká města nebo Vynálezy, Česká nej či Filmové postavy. Na podzim a před Vánoci pak chystáme ještě mnoho zajímavých novinek, o kterých Vás budeme včas informovat.
 
Herní tým ALBI
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI