Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Máte návrh na deskovou nebo karetní hru?

19.12.2019 Hry a zábava

Máte v hlavě nápad na parádní kvízovku, druhý legendární BANG! nebo třeba rodinnou hru jako je Karak? Pomůžeme vám ji vydat!

 
Proč to zkusit s Albi? Věnujeme se vydávání deskových her spoustu let, takže v českém herním rybníce jsme už pořádnou štikou. Ačkoliv v současnosti najdete v naší nabídce řadu licenčních her, díky spolupráci s českými autory máme i velkou část her vlastní produkce. Navíc vzhledem ke spolupráci s herními společnostmi z celého světa máme spoustu zkušeností.
 
Na trhu najdete naše hry pro děti Kvído, určitě znáte naše Kouzelné čtení, řadu logických her Mozkovna nebo populární kvízové hry a chytrá pexesa. Z úspěšné spolupráce s českými autory z poslední doby můžeme zmínit hru Karak, která získala v roce 2018 titul Hra roku v České republice.
 
Co dovedeme zajistit?
 
Pokud máte nápad na hru, který se nám bude líbit, zajistíme kompletní vydání hry. Grafický návrh nebo úpravy herních komponent, navrhneme balení hry, zajistíme její výrobu i distribuci. A samozřejmě propagaci na všech našich kanálech.
 
Takže máte chuť s námi spolupracovat? Máte nápad na hru? Rodinnou, karetní, deskovou?
 
Vyplňte náš dotazník, pokud se nám nápad bude líbit, určitě se vám ozveme.

Mám super hru!
 
 
Moc se těšíme na Vaše nápady ;-) - Herní tým Albi. 
 
 

Jak vznikala hra Karak? 

Pokud máte dvě minuty čas, přečtěte si rozhovor s autory hry Karak - Petrem Mikšou a Romanem Hladíkem. Vývoj Karaku od prvního seznámení až po úspěšné uvedení na trh trval více než rok, takže se při případné realizaci vaší hry obrňte trpělivostí. Je potřeba ;-). 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI