Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Kouzelné novinky v roce 2018 - ediční plán

09.01.2018 Hry a zábava

I letos pro vás máme připravený pěkný nášup kouzelných novinek. A nezůstaneme jenom u interaktivních knih. Jste zvědaví?

 

Interaktivní hry s puclíky

Pohádkové bytosti nebo Zvířátka z lesa? Ani s jednou z těchto her neuděláte krok vedle. Obě kombinují pexeso se skládáním puclíků a jsou plné nápověd, hádanek, pohádek a říkanek. Navíc si při nich děti procvičí paměť, představivost, motoriku a rychlost. Vyjde na jaře. 
 

Hravá přírodověda

Co je to potravní řetězec nebo živá a neživá příroda? Jak se vyvíjí motýl a které horniny u nás najdete? S malým průvodcem Vendelínem se naučí starší děti dívat pozorně kolem sebe a objevovat zázraky přírody. Vyjde v létě.
 

Básničky z lesa

Les je plný světlušek, v mechu cupitá myška a na krajinu pozorně dohlíží měsíček. Knížka rýmovaných říkanek pro nejmenší děti od 2 let vyjde v létě. 
 

Člověk a příroda

Vycházka do pravěké i moderní krajiny pro děti od 6-ti let. Interaktivní knihu o ekologii a ochraně přírody namluvil Jiří Lábus. Vyjde v létě.
 

Španělský obrázkový slovník

Již třetí z našich interaktivních slovníků, tentokrát španělský. Přes 1000 španělských slovíček a jednoduchých vět namluvených rodilými mluvčími. Vyjde na podzim. 
 

Zvířátka v ZOO

Pan Votýpka, vrátný v zoologické zahradě, bude mít narozeniny. Podaří se zvířátkům připravit narozeninové překvapení? Interaktivní kniha s veselými ilustracemi Libora Drobného pro děti již od 2 let.
 

A to samozřejmě není všechno...

V létě chystáme vydat Kouzelná pexesa, na podzim druhý díl Hravých českých dějin a v posledním čtvrtletí také knihu Vyjmenovaná slova. Autorská dvojice Ester Stará a Milan Starý pracuje na druhé logopedické knize Když si myšky šuškají, která doplní populární knihu Když roboti brebentí. 
 
Aktualizované údaje o připravovaných novinkách sledujte na webu kouzelnecteni.cz - http://www.kouzelnecteni.cz/pripravujeme/.
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI