Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

For Toys - Albi na veletrhu hraček a her v Praze

16.10.2017 Hry a zábava

Připravili jsme pro vás kompletní sortiment her, řady Kvído, Kouzelného čtení, Crayoly i Albi dárků. Samozřejmě za speciální ceny ;-).

Na oblíbeném podzimním veletrhu nakoupíte vše se slevou ve výši 10 % oproti maloobchodním cenám. Navíc vás čeká speciální zaváděcí sleva na vše od značky Crayola, a to celých 40 %.  Také bude platit akce na Kouzelné čtení: při zakoupení jakékoliv sady získáte za 1 Kč další knihu dle svého výběru. Těšíme se na vás!

CRAYOLA

Máte doma malé umělce, kteří kreslí a malují od rána do večera? Vyzkoušejte za zaváděcí ceny výtvarné sady a potřeby CRAYOLA. Voskovky, které se jen tak nezlomí, fixy, které snadno vyperete z trička i vašich šatů nebo pastelky s měkkou tuhou, které se dají lehce vygumovat. Prostě sen všech maminek a tatínků. Crayola výrobky jsou 100% vypratelné z oblečení, smyvatelné z rukou, stolu i dalších povrchů, barvy jsou netoxické a speciální fixy s kouzelnými omalovánkami kreslí pouze do omalovánek, ale váš stůl i ruce zůstanou zcela čisté. 

KOUZELNÉ ČTENÍ

Knížky a hry z edice Kouzelné čtení určitě není třeba nějak moc představovat. Na veletrhu For Toys samozřejmě najdete celý sortiment včetně novinky - interaktivní knihy pro malé paleontology - Dinosauři. Jako bonus si při nákupu sady Kouzelné čtení můžete odnést libovolnou knihu za pouhou korunu.

KVÍDO

Všechny chytré hry pro malé objevitele Kvído zakopupíte s veletržní slevou 10 %. 

CO DALŠÍHO?

Na veletrhu samozřejmě najdete spoustu dalších her a dárků od Albi - provoňte si podzim některou ze svíček Heart & Home, vyberte si některého z plyšových kamarádů Me to you nebo se pusťte do odvážných strategických bitev s rodinnými hrami řady Catan - Osadníci z Katanu. S Albi se zkrátka nebudete nudit a čeká vás spousta zábavy.

FOR TOYS veletrh

Veletrh probíhá od čtvrtka 19. října až do neděle 22. října. 

19. 10. (čtvrtek) 10.00 - 18.00
20. 10. (pátek) 10.00 - 18.00
21. 10. (sobota) 9.00 - 18.00
22. 10. (neděle) 9.00 - 16.00
 
Jak se na veletrh dostanete?
 
Adresa výstaviště: Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany. Parkování pro návštěvníky - až 2500 míst v bezprostřední blízkosti areálu (parkovací řád). Je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu.
 
Doprava k areálu prostřednictvím MHD
 
Metro
 
Nejpohodlnější doprava do areálu PVA je linkou metra C do stanice Letňany.
 
Autobusy MHD
 
Pro dopravu do PVA slouží i pravidelné linky MHD do autobusové stanice:
 
Výstaviště Letňany
Letňany (metro C) + pěšky cca 5 min.
 
Bus 110 - Teplárna Třeboradice - Hostavice
Bus 140 - Palmovka - Čakovice
Bus 158 - Miškovice - Českomoravská
Bus 195 - Sídliště Čakovice - Jesenická
Bus 201 - Nádraží Holešovice - Bakovská
Bus 269 - Obchodní centrum Čakovice - Nádraží Uhříněves
Bus 295 - Třeboradice - Domov seniorů Ďáblice
Bus 269 - Obchodní centrum Čakovice - Nádraží Uhříněves
 
Vstupné
 
Základní: 180 Kč
Děti do 150 cm výšky: zdarma
Držitelé průzkazu ZTP/P: zdarma
 
Těšíme se na vás, Albi
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI