Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Deskovky od Albi pro letní tábory

16.05.2017 Hry a zábava

Nepromeškejte! Do konce července máte možnost využít super nabídky na zvýhodněný balíček deskových her od Albi pro letní tábory.

 
Deskovky na tábor neodmyslitelně patří. Nejen, že dokáží děti zabavit v deštivých dnech, ale mohou být součástí táborových her, nebo ideálním večerním programem. Přinášíme vám jedinečnou možnost si je od Albi objednat za velmi lákavé ceny.
 
Balíček společenských her je určen výhradně organizacím pořádajícím dětské letní tábory. Celková cena balíčku za 6 her je 999 Kč (včetně DPH). Dopravné je zdarma. Balíček posíláme přepravní službou na dobírku. Každá organizace může objednat pouze jeden balíček.

Jak balíček objednat? 

Balíček objednejte na e-mailu : objednavky@albi.cz. Uveďte fakturační adresu (včetně IČ) a dodací adresu (včetně kontaktní osoby a telefonního spojení). Objednávky posílejte do 31. července 2017 ! Fakturu obdržíte zároveň se zásilkou. 

Co v balíčku najdete?

Balíček obsahuje letošní novinku Zajíc a želva (doporučená cena 599 Kč), čerstvou karetní hru Krysí válka (doporučená cena 199 Kč), dvě hry Cortex - základní verzi a verzi pro děti (doporučená cena 399 kč), hru Limes (doporučená cena 299 Kč) a legendární Osadníky z Katanu (doporučená cena 999 Kč). Více informací najdete v našem promo letáku, který je ke stažení níže.
 
Stáhněte si PDF s nabídkou pro letní tábory

Leták s nabídkou
pro letní tábory

Kompletní nabídka herního balíčku pro letní tábory - platí do 31.7.2017!

Ke stažení (PDF, 1 MB)

 
Současně s tímto balíčkem nabízíme možnost připravit na vašem táboře turnaj nebo třeba jen ukázat, jak se Catan (Osadníci z Katanu) hraje. Stačí napsat na adresu hry@albi.cz. Domluvíme se a vše pro vás zorganizujeme. 
 
Za firmu Albi zdraví Michal Šmíd
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI