Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Deskové hry pro knihovny

23.02.2017 Hry a zábava

Půjčte svým čtenářům nejen knihy. Kupte pro vaši knihovnu balíček sedmi nových deskových her od ALBI se speciální slevou 45 %. Nabídka od 15. března!

 
Knihovna 21. století není jen místem, kde si lidé čtou, ale také prostorem pro setkávání nebo hraní. Moderní deskové hry jsou velmi populární, protože sbližují rodinu i přátele, rozvíjejí logické myšlení, trénují paměť a rozšiřují vědomosti. Vaši čtenáři se díky deskovým hrám stanou autory a zároveň hrdiny vlastních příběhů.
 
Do 31. 12. 2017 můžete zakoupit pro Vaši knihovnu balíček sedmi nových deskových her se slevou 45 %. A navíc doprava je zdarma a k balíčku her získáte i set propagačních materiálů. Běžná cena balíčku je 3493 Kč, cena po 45% slevě je 1921 Kč.
 
Objednávejte od 15. 3. e-mailem na knihovny@albi.cz

JAKÉ HRY NAJDETE V BALÍČKU? 

Stavitelé velkých říší
Dominion Intriky je nová verze oblíbené strategické hry, která přináší do hry více interakce. Hráči budují své vlastní říše, staví vesnice, tržiště a hromadí majetek. Staňte se pány nejmocnějšího dominia!
 
Zarostlý elegán
Leo musí ke kadeřníkovi, protože přes hřívu sotva vidí. Jeho cesta se však může pořádně protáhnout. Dokáže se Leo díky Vaší paměti a, předvídavosti a spolupráci s dalšími hráči dostat do kadeřnictví než zavře?
 
Zvířecí šampión
Zajíc a želva z Ezopovy bajky se spolu se lstivým lišákem, bázlivou ovečkou a strašlivým vlkem znovu rozhodnou změřit své síly! Kdo z nich se stane Vaším favoritem a komu budete naopak škodit?
Sýrový stratég
Vtipná karetní hra Krysí válka Vás zavede mezi znepřátelené krysí klany Eidamáků a Hermelínů, které spolu od nepaměti válčí. Dokážete přelstít svého protivníka a získat tak vítězství pro svého pána? Vzhůru do boje!
Realitní magnáti
Na prodej je napínavá rodinná hra, ve které se projeví Váš obchodní duch. Levně nakupujete, draze prodáváte a budujete své mocné impérium. Vyzkoušíte si, zda máte pevné nervy při dražení a zda dokážete odhadnout své soupeře! Vítejte na aukci nemovitostí!
Král slovních bitev
Quiddler je karetní hra, pro všechny, kteří rádi soutěží ve slovních bitvách. Vaší municí budou písmenka a slabiky a Vaším bojištěm stůl před Vámi.
 
Bitva mozkových závitů
Logická hra Cortex pro děti procvičuje paměť, pozornost, koordinaci, abstraktní myšlení a schopnost rozeznávat hmatem různé předměty nebo struktury. Cortex zapojí i ty části mozku, o kterých jste dosud neměli ponětí!
 
Další kapitola: Deskovky! Akční nabídka pro knihovny

Další kapitola:
Deskovky!

Kompletní nabídka herního balíčku pro knihovny - platí do 31.12.2017!

Ke stažení (PDF, 6 MB)

 
Pokud máte zájem o podrobnější informace, napište nám na mail knihovny@albi.cz
 
Herní tým ALBI
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI