Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Další kapitola: Deskovky

02.03.2018 Hry a zábava

Půjčte svým čtenářům nejen knihy. Kupte pro vaši knihovnu balíček šesti oblíbených her od ALBI se speciální slevou 45 %. Objednávat můžete již od 15. března!

 
I letos přinášíme všem knihovníkům cenově zvýhodněný balíček deskových a karetních her. Deskové hry jsou stále populárnější a staly se nedílnou součástí mnoha moderních knihoven. Sbližují rodinu i přátele, rozvíjejí logické myšlení, trénují paměť a rozšiřují vědomosti. Rozehrajte s námi vlastní příběhy a představte herní novinky svým čtenářům.
 
Proto jsme i v tomto roce pro Vaši knihovnu připravili zvýhodněný balíček šesti her se slevou 45 %. Objednat si jej můžete do 31. 12. 2018. Doprava je zdarma a k balíčku her získáte i set propagačních materiálů. Běžná cena balíčku je 2 794 Kč, cena po 45% slevě pak 1 540 Kč. (uvedené ceny jsou včetně DPH)
 
Objednávejte od 15. 3. e-mailem na knihovny@albi.cz

JAKÉ HRY NAJDETE V BALÍČKU? 

Velbloudí dostihy na cestu

2-6 hráčů, od 8 let, 30+ minut
Velbloudí dostihy na cestu - rodinná hra v cestovní verzi. V bláznivém závodě se velbloudi nosí vzájemně na zádech, zatímco vy sázíte na šampióna. Zatímco se velbloudi ženou přes písečné duny, vsaďte si na svého favorita a popohánějte jej. Kdo se zalekne fenka? A který velbloud osvěžen oázou dojede do cíle jako první? 

Neobvyklí podezřelí

3-16 hráčů, od 14 let, 20+minut
Neobvyklí podezřelí - dokážete odhalit pachatele zločinu podle toho, jestli si čistí zuby nebo jestli poslouchá heavy metal? Párty hra, ve které se společně snažíte na základě indicií vybrat z dvanáctky podezřelých jednoho pachatele. Jeho totožnost však zná pouze jediný hráč a jeho nápovědy nemusí být vždy k užitku.
 

Ominoes: Kostky bohů

2-4 hráči, od 8 let, 15 minut
Kostky bohů - strategická hra, ve které se hráči snaží vytvářet souvislé plochy postupným pokládáním kostek se svým zvoleným symbolem. Cesta k úspěchu vede jedině přes strategické myšlení, chytré využívání speciálních symbolů na kostkách a nezbytnou špetku štěstí. Jednoduchá pravidla a svižná herní doba.

Ostrov Skye

2-5 hráčů, od 8 let, 60 minut
Ostrov Skye - staňte se králem skotského ostrova! Zajistěte si pořádný příjem, shromážděte stáda i loďstvo a triumfujte nad znepřátelenými klany. Rodinná strategická hra pro pokročilejší hráče, která částečně vychází z principu oblíbeného Carcassone. Na rozdíl od něj však vyžaduje hráčův smysl pro obchodování a strategii pro budování vlastního území.

Costa Rica

2-5 hráčů, od 8 let, 30+ minut
Costa Rica - kdo přinese z pralesa ty nejcennější fotografie a která expedice se vrátí domů s prázdnou? Svižná rodinná hra z prostředí Střední Ameriky, ve které se snažíte prozkoumat co nejvíce živočišných druhů a bránit se útokům tropických moskytů. Hra Costa Rica kombinuje riskování s logikou, kterou využijete především při plánování, kudy povedete expedici. Budete riskovat, nebo se spokojíte s málem?

X Bere

2-4 hráči, od 8 let, 25 minut
X bere - Pozor na krávy! Chytrá karetní hra, která procvičuje logické myšlení. Hráči vykládají karty s čísly, které se poté podle několika pravidel přiřazují do jednotlivých řad. Kdo zahraje poslední kartu do příslušné řady, musí si celou řadu vzít.
 
 
Další kapitola: Deskovky! Akční nabídka pro knihovny

Další kapitola:
Deskovky!

Kompletní nabídka herního balíčku pro knihovny - platí do 31.12.2018!

Ke stažení (PDF, 2 MB)

 
Pokud máte zájem o podrobnější informace, napište nám na mail knihovny@albi.cz
 
Herní tým ALBI
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI