Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Cestovatelské deníky od Kvída jsou Hračkou roku 2019

16.10.2019 Hry a zábava

Váháte, co vybrat dětem? U Albi se nespletete, v hlasování Hračka roku 2019 jsme uspěli hned čtyřikrát!

 
Absolutním vítězem soutěže Hračka roku 2019 se staly Kvídovy Cestovatelské deníky. Ty uspěly i v kategorii Outdoor hračky. Mezi vzdělávacími a kreativními hračkami zvítězila Elektronická Albi tužka z Kouzelného čtení a baby a předškolní hračky ovládly Chytré vějíře – Doprava od Kvída. 
 
Soutěž Hračka roku si klade za cíl pomáhat rodičům orientovat se v nepřeberném množství hraček na českém trhu. Hodnotí se bezpečnost, design, originalita/technická inovace, kvalita použitých materiálů, zábava a vzdělávací/herní hodnota. Odbornou porotu stejně jako každý rok tvořily osobnosti z oboru psychologie, pedagogiky a práce s dětmi, neziskového sektoru i mediálního odvětví. Více o soutěži Hračka roku najdete zde
 
 
Cestovatelské deníky Kvído
 
Zážitkové deníky Kvído Cestovatel jsou určeny malým cestovatelům, kteří hledají zajímavé tipy na výlety, rádi plní různé úkoly v přírodě, milují hledání pokladů a chtějí mít svůj deník o navštívených místech. Každý cestovatelský zážitkový deník na 74 stranách v praktickém sešitku s magnetickým uzavíráním obsahuje 30 zajímavých míst v jednom kraji ČR, kam mohou malí cestovatelé ve věku 4- 12 let vyrazit se svými rodiči.
 
Ke každému místu je v deníku krátký popis atraktivního místa, 2 lehčí úkoly pro mladší děti a 2 těžší úkoly pro starší děti. Po splnění úkolů si mohou děti do deníku nalepit turistickou vizitku, kterou lze většinou na místě zakoupit.
 
Součástí deníků jsou i 2 tajné cesty za pokladem, které jsou v přírodě pro malé cestovatele uschované. V deníku děti najdou i přehlednou mapu kraje, tužku s logem Kvída a samolepky, kterými si mohou značit, kolik výletů již podnikly.
 
 
Chytré vějíře Kvído
 
Chytré vějíře z koncepce Kvído jsou obrázkové kartičky se 100 otázkami a odpověďmi pro malé děti. Byly vytvořeny ve spolupráci se speciální pedagožkou Mgr. Ivanou Vlkovou.
 
Chytré vějíře – Doprava seznamují děti se základními prvky silničního provozu, zásadami první pomoci, orientací v dopravních prostředcích i vnímáním norem a pravidel. Jednotlivé otázky jsou shrnuty do 5 oblastí, které jsou barevně odlišené a rozvíjejí a stimulují dovednosti dětí.
 
 
Kouzelné čtení od Albi
 
Kouzelné čtení asi není potřeba představovat - takže jenom v krátkosti. Mluvící tužka a interaktivní knihy, pexesa nebo hry spolu tvoří dokonalou dvojici pro rozvoj znalostí a dovedností dětí od 3 let. 
 
 

AKCE NA E-SHOPU do 20. 10. 

Všechny produkty z řad Kvído a Kouzelné čtení, stejně jako dětské hry od Albi, nyní najdete na e-shopu za zvýhodněnou cenu, která bude platit až do neděle 20. října! 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI