Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Květnový Albi Update Game Day speciál

27.05.2020 Hry a zábava

Živé vysílání v sobotu 30. května pro všechny nadšence do moderních společenských her. Oznámení nových her a rozšíření, rozhovory, soutěže.

 
Z důvodu omezení hromadných akcí sice byli organizátoři nuceni přistoupit ke zrušení Albi Game Day, události, které se loni zúčastnilo přibližně 500 nadšenců do moderních společenských her, program však nebyl zrušen bez náhrady.
 
Namísto setkání v klášteře Minoritů se tak budou moci zájemci zúčastnit Albi Game Day alespoň virtuálně. V původním termínu akce, 30. května se totiž uskuteční více jak desetihodinové živé vysílání Albi Update - Game Day Speciál
 
 
Adresa streamu - https://youtu.be/E9JmHs34c4E na našem Albi YouTube kanálu. 

Začneme v 9.45 a budeme pokračovat až do osmi hodin večer. V úvodní keynote (začínající v 10 hodin) a následném programu oznámíme 13 nových her a 5 nových rozšíření, a čekají i nás i oznámení ne-herní. Hned 4 hry (a 1 rozšíření) přitom pocházejí z českých (či československých luhů a hájů).
 
V rámci navazujícího programu si jednotlivé hry dopodrobna představíme a zároveň zodpovíme vaše palčivé dotazy a uspořádáme bleskové soutěže o zajímavé herní relikvie. Připraveny jsou i zajímavé slevové akce na e-shopu v rámci streamu!
 
Tak se k nám v sobotu nezapomeňte přidat! 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI