Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

V Albi bude Party aneb otevření nové Party prodejny Albi

26.01.2022 Albi prodejny

V pátek vás zveme na slavnostní otvíračku Party prodejny Albi. Nabízí vše pro výzdobu jakékoliv party a oslavy, kostýmy, ale hlavně balónky a balónkové kytice.

 
Novou Párty prodejnu otevíráme v pražském obchodním centru Westfield Chodov v pátek 28. ledna! Prodejnu najdete v přízemí (0. patro) vedle klasické dárkové prodejny Albi
 
Původně měl na akci dorazit i Kašpárek v rohlíku a byla v plánu i autogramiáda jeho knihy Kouzelného čtení Kašpárkova hudebka. Tato část programu je bohužel ze zdravotních důvodů zrušená, nicméně uskuteční se v náhradním termínu!
 
Od pátku do neděle budeme k nákupu rozdávat štěstíčka ;-).

Program akce

14:00 – zábavný program s Jirkou Hadašem: tvoření zvířátek z balónků a balónkové tvoření s Jahodou a Mínou – to jsou naše dvě party expertky. 
 
16:30 pokračování programu s Jirkou Hadašem: Pokus o zápis do České knihy rekordů agenturou Dobrý den (největší logo z balónků), další balónkové aktivity.
 
Po celou dobu bude přítomen promo tým Albi s Instagramovou tiskárnou – můžete si u nich udělat fotografii na památku, od pátku do neděle dostanete za nákup v Party prodejně Albi dárek k nákupu. A nějaký ten balónek taky dostanete;-)
 
V Party prodejně Albi seženete párty dekorace, svíčky, kostýmy a kostýmové doplňky, balónky různých typů, velikostí, s nápisem nebo bez. Rádi vám vytvoříme i balónkové kytice na míru. Na balónky můžeme přidat věnování, jméno či iniciály pomocí glitrového třpytu, fixu nebo samolepek.
 
Těší se na Vás Albi párty tým včetně Jahody a Minnie
 

Plánujete narozeninovou párty, rozlučku se svobodou nebo třeba dětskou oslavu? Minnie a Jahoda vám představí, co všechno v Albi seženete. Plus přidají pár tipů, jak udělat právě vaši oslavu nezapomenutelnou. YouTube Albi párty

 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI