Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Týden výhodných nákupů s kupóny OnaDnes

13.05.2018 Albi prodejny

Od pondělí 14. května až do neděle 20. května nakoupíte na všech prodejnách Albi s kupóny časopisu OnaDnes o 20 % levněji!

Slevu 20 % na celý sortiment zboží s logem Albi lze uplatnit na všech kamenných prodejnách Albi. Nelze ji kombinovat s jinými slevami a akcemi, vč. připsání a uplatnění bodů v ALBI KLUBU.
 
V Albi prodejnách najdete zábavné společenské hry, přání do obálky, balicí pomůcky, pohlednice i designové kancelářské potřeby. Nechybí ani originální hrnečky, skleničky a vtipná trička s potiskem, přírodní kosmetika, čokoládové a jiné dobroty, luxusní svíčky i nejrůznější doplňky, které vyšperkují vaší party nebo zútulní váš domov. Naše usměvavé prodavačky vám zboží rády předvedou a poradí vám s výběrem.
 
Jak slevové kupóny, a tedy i slevu 20 %, získáte? Kupóny najdete jako přílohu magazínů deníku MF DNES v pondělí 14. května a ve čtvrtek 17. května. Lze si je i stáhnout a vytisknout z PDF na stránkách akce Nákupy OnaDnes nebo je můžete mít ve vašem telefonu v aplikaci Portmonka. 
 
Těšíme se, že vás uvidíme na našich nových prodejnách ;-).
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI