Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Slevové programy v dárkových prodejnách ALBI

10.01.2020 Albi prodejny

Nakupovat v ALBI prodejnách se vyplatí. Můžete sbírat body s ALBI klubem, a nebo mít zboží levněji díky kartám ISIC, ITIC, SPHERE a CARTE.

Jak na to? Stačí se při nákupu zmínit u pokladny. Pokud již zboží není v některé z našich akcí nebo jinak zvýhodněno, můžete uplatnit jednu z věrnostních karet, které máte v peněžence. Pozor - slevové karty nelze kombinovat se sběrem bodů na klubovou kartu ALBI - vždy Vám na pokladně nabídneme tu výhodnější variantu pro Vás.
 

15% sleva na vše pro členy Klubu pevného zdraví Všeobecné zdravotní pojišťovny

Na prodejnách Albi lze získat výhodnou slevu 15% na veškerý sortiment při předložení karty Klubu pevného zdraví VZP. 
 
 

8% sleva na vše s ISIC, ITIC, ALIVE a IYTC kartami

S kartami pro studenty základních, středních a vysokých škol (ISIC), pro učitele (ITIC), pro mládež do 26 let (IYTC) a pro nepedagogické pracovníky a členy sportovních svazů (ALIVE) si můžete zakoupit veškeré zboží v ALBI prodejně se slevou 8%. Více informací o kartách a programech najdete na www.isic.cz a www.alive.cz.
 

5% sleva s kartou SPHERE

Se SPHERE kartou je v dárkových prodejnách ALBI vše levnější o 5%. SPHERE karta je uplatnitelná na více než 10 tisících místech v České republice, mj. i ve všech našich prodejnách! Více o programu na www.sphere.cz.
 
Sphere
 

5% sleva s kartou CARTE

Dárkové prodejny ALBI jsou součástí sítě obchodních partnerů CARTE, takže s jejich věrnostní kartičkou budete mít vše od ALBI o 5% levnější. Více na www.carte.cz
 

Užívejte si výhodných nákupů u ALBI! 

 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI