Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

S Albi na horách - akční nabídka her

30.01.2020 Albi prodejny

Všem členům Albi klubu nabízíme možnosti užít si vybrané hry za příjemnější ceny. Vybavte se top hrami za super ceny.

Zimní večery na horách, nebo klidně i doma přímo lákají ke společnému hraní her s rodinou a přáteli. Všem členům Albi klubu nabízíme možnosti užít si vybrané hry za příjemnější ceny. Přijďte si od 1. do 29. února 2020 do Albi třeba pro Párty Alias Ženy versus muži, Kvído Obchod nebo Ubongo Junior. 
 
Časově omezenou nabídku nelze kombinovat s dalšími slevami, nelze ani přičítat body na klubovou kartu za zvýhodněné hry. 

Co tedy ve výhodném balíčku klubových her najdete?

 
Úplná novinka Albi - Catan Hvězdoplavci - variace na legendární Osadníky z Katanu, tentokrát ve vesmírném balení. Vypravte se ke hvězdám a zažijte osidlování planet, boje s vesmírnými piráty a obchodování s mimozemskými civilizacemi.  
 
 
 
Co říci ke Karaku? Tahle populární rodinná hra se honosí titulem Hra roku a pravidelně bývá v top žebříčcích prodejů. Je jednoduchá a děti ji po první hře zvládnou hrát i sami. Objevování pokladů, boje s drakem a kostlivci - dětská fantazie může pracovat na plné obrátky. 
 
 
Pokud v autě často slýcháte dotaz tipu "Kdy už tam budeme?", pak je Hra do auta - Bingo přesně pro vás. Hra obsahuje 100 obrázků různých objektů, které lze vidět z auta. Děti soutěží o to, kdo jich spatří více. A rodiče mohou odložit tubu uklidňujících prášků. 
 
 
 
Pokud máte chuť vydat se osvobodit s dětmi Zdravěnku, držíme vám pěsti, abyste vyhráli a porazili Mlsandu! Rodinná hra o zdravovědě Kvído Zdravouš a Mlsanda.
 
 
 
Týmová párty hra pro děti Párty Alias Junior. Obrázek na kartě musíte předvést pantomimou, vysvětlit nebo nakreslit, aby ho spoluhráči z týmu uhodli. 
 
 
 
Znáte Ubongo? V této dětské variantě hry Ubongo Junior se všichni hráči najednou snaží sestavit skládačku z barevných dílků, na kterých jsou roztomilá zvířátka. Kdo zadání složí jako první, zvolá: Ubongo! Odměna v podobě drahokamů na sebe nenechá dlouho čekat. Vítězem se stává nejšikovnější sběratel drahokamů. Hru lze kombinovat se základní verzí Ubonga, děti a dospělí tak mohou hrát vyrovnané partie. 
 
 
 
 
Zábavná hra nejen se slovy vhodná na každou párty! V Párty Alias vysvětlujete ostatním hráčům pojmy, předvádíte povolání, hledáte vhodné rýmy, popisujete slavné osobnosti a hledáte co nejvíce slov na jedno počáteční písmeno. 
 
 
 
 
Víte, v jakém roce byl vynalezen knihtisk? Kolik toalet najdete v Bílém domě? Kolik lidí vidělo finále League of Legends? Nevíte? To vůbec nevadí! Ve společenské hře Tipni si! Junior totiž vůbec nejde o to všechno přesně znát, jako ve škole. Stačí mít dobrý odhad. Tipovací hra pro děti od 10 let. 
 
 
 
 
Volný večer na horách přímo vybízí k bitvě pohlaví - samozřejmě slovní. Princip hry Párty Alias Ženy versus muži je jednoduchý - ženské týmy budou vysvětlovat slova z mužského světa (například hasák, karburátor) a mužské týmy vysvětlují slova ze světa žen (například ovulace, pedikúra). 
 
 
 
Obchod - Hra o nakupování je unikátní dětská hra od Kvída. Naučí děti od 4 let, jak hospodařit s penězi. 
 
 
 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI