Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

S Albi na horách - akční nabídka her podruhé

04.03.2020 Albi prodejny

Všem členům Albi klubu nabízíme podruhé možnost užít si vybrané hry za příjemnější ceny. Vybavte se top hrami za super ceny.

Ať už se s dětmi nebo partou ještě chystáte na hory, či si jen chcete zpříjemnit společné večery, máme pro všechny členy Albi klubu možnost užít si vybrané hry za příjemnější ceny. Přijďte si od 6. do 31. března 2020 do Albi třeba pro Encyklopedii pro školáky z Kouzelného čtení nebo novinku My Little Scythe.
 
Časově omezenou nabídku nelze kombinovat s dalšími slevami, nelze ani přičítat body na klubovou kartu za zvýhodněné hry. 

Co tedy ve výhodném balíčku klubových her najdete?

Umí prase létat Plus - populární hra pro děti v rozšířené verzi se spoustou domácích i exotických zvířat. Zkuste si s dětmi tipnout - má ježek ocas? A kapr zuby?

Znáte Česko? Kvízová hra, kde můžete riskovat nebo vsadit na jistotu.  1 350 otázek rozdělených do šesti kategorií (historie, geografie, příroda/věda/technika, kultura, sport a různé), které prověří vaše vědomosti.

Kvído - Kuličková jízda. Kuličková dráha a zábavné aktivity v jednom. Postav si svoji vlastní kuličkovou dráhu a sleduj, jak kulička zdolává všechny překážky. Jízdu s kuličkou si můžeš obohatit i plněním zábavných úkolů na kartičkách. 

My Little Scythe - kompetitivní rodinná hra, ve které budou hráči moci se svými dvěma figurkami zvířecích dobrodruhů zažít vzrušující příhody v kouzelné zemi, v Jablečném království. 

Všechny divy světa - kvízová hra je vhodná pro každého, kdo rád cestuje a poznává nová místa. Prostřednictvím hry se seznámíte se 195 nejpozoruhodnějšími místy napříč celým světem.

Encyklopedie pro školáky - celkem sedmnáct kapitol ze světa lidského poznání přináší nerozsáhlejší kniha Kouzelného čtení - Encyklopedie pro školáky. Přes 6 500 zvukových stop, stovky různých informací a zajímavostí rozdělených do okruhů Vesmír, Neživá příroda, Počasí a podnebí, Rostliny, Živočichové, Přírodní rekordy, Lidské tělo, Doprava, Literatura a hudba, Film a divadlo, Umění, Architektura a památky, Jídlo, Sport, Česká republika, Věda a vynálezy, Dějiny 20. století. 

Znáte Evropu? Zbrusu nová kvízová hra Znáte Evropu?, ve které si procvičíte své znalosti a možná se dozvíte i něco nového o zajímavostech z celé Evropy. Hra má svižné tempo a jednoduchá pravidla.

Sabotér - Ztracené doly - v deskové hře Sabotér Ztracené doly kartu za kartou vytváříte společně cestu lesem. Trollové vám budou blokovat cestu, pasti vás budou nutit odhazovat karty z ruky a k překonávání překážek budete potřebovat odpovídající vybavení. Vaši trpaslíci putují po vytvořených cestách ke čtyřem dolům, aby v nich pátrali po pokladech.

Kvído - Závod barev - to je další hra od chobotnice Kvído, která rozvíjí dětskou paměť, koncentraci a jemnou motoriku. Jak se Závod barev hraje? Děti si vyberou obrázkovou kartičku a snaží se zapamatovat, jak je vybarvená. Poté kartu otočí na černobílý obrázek a zkusí kartu identicky vybarvit. 

IQ Fitness - 60 karet - procvičte si logické uvažování s řadou IQ Fitness - 60 karet z edice Mozkovna. Neobyčejné příhody i Vizuální úlohy jsou karetní hry plné úkolů, hádanek a rébusů, které mají za úkol zaměstnat váš mozek a poskytnout mu dostatečný trénink, aby nezakrněl.

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI