Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Prázdninový kalendář s 31 okýnky udělá radost hned dvakrát

21.05.2019 Albi prodejny

Zatímco děti budou odpočítávat dny do příchodu vytoužených prázdnin, zároveň podpoříte děti z dětských domovů.

Koupí Prázdninového kalendáře pomůžete dětem opouštějícím dětské domovy. Právě jim totiž poputuje výtěžek z prodeje kalendářů, které nyní najdete na všech Albi prodejnách. Aby se peníze dostaly na správné místo zajišťuje organizace Dejte dětem šanci, která pomáhá dětem a mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě k samostatnosti již od roku 2011.

CO JE DEJME DĚTEM ŠANCI?

Mezi námi žijí děti, které nemohou vyrůstat se svými rodiči. Jejich rodiče se o ně nemohou, neumějí nebo nechtějí  starat. V nejhorších případech jejich péče děti přímo ohrožuje. Většina dětí, které vyrůstají v dětských domovech, byla svým rodičům soudně odebrána, některé odešly  na vlastní žádost!
 
Mají za sebou dětství, které nemůže být pokládáno za bezstarostné, a před sebou velice nejistou budoucnost. Při odchodu z dětského domova jsou sice formálně dospělí, ale fakticky jsou to pořád děti. Nemají zázemí, neznají příklad fungující rodiny, nemají kam jít, jsou odkázány jen samy na sebe. Dovedete si představit svoje děti v jejich situaci?
 
V DEJME DĚTEM ŠANCI se rozhodli dětem a mladým lidem z dětských domovů přípravu a vstup do samostatného života co nejvíce ulehčit. Projekty organizace poskytují komplexní pomoc dětem. 
 
Více o projektu Dejme dětem šanci a možné pomoci!
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI