Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Podzimní nákupy s OnaDnes

14.10.2021 Albi prodejny

Celý týden výhodných nákupů s kupóny OnaDnes. Přijďte si pořídit něco hezkého do některé z prodejen Albi - 20% sleva na Albi sortiment.

 
Začínáte pořizovat vánoční dárky? Chystáte oslavu narozenin pro děti nebo třeba kamarádku? Nebo si chcete jenom udělat radost? Potom vás jistě potěší, že Nákupy OnaDnes jsou znovu tady!
 
V období od 18. do 24. října můžete nakoupit celý sortiment zboží s logem Albi se slevou 20 % - potřebujete k tomu pouze kupony OnaDnes. Sleva platí ve všech prodejnách Albi.
 

KDE NAJDETE KUPÓNY

 
Slevovou knížku najdete v časopise Žena a Život (13. října.), v Magazínu Ona DNES (18. října.) a magazínu DNES+TV (22. října.).
 
Slevy můžete mít i ve Vašem chytrém telefonu, a to díky aplikaci Portmonka. Slevové kupóny se v Portmonce začnou zobrazovat 19. října. Aplikaci Portmonka pro telefony s Androidem najdete zde, aplikace pro iPhone je ke stažení zde
 
Slevu nelze uplatnit na již zlevněné zboží. Upozornění pro členy Albi klubu - nákup se slevou Ona Dnes nepřipisuje body na klubovou kartu.
 
Příjmené podzimní nakupování přeje Albi. 
 
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI