Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Podzimní Dny Marianne s velkou slevou u Albi

11.09.2018 Albi prodejny

Dny Marianne jsou tady pro vás už poosmnácté. A to se musí oslavit! U Albi je to 25% slevou na vše s logem Albi.

 
Vrhněte se do nich s námi po hlavě – bez vás by to totiž nešlo! Jaký bude letošní ročník? Jedinečný, vzrušující a nezapomenutelný, protože když je vám osmnáct, kompromisy pro vás neexistují. Slevy 25 procent na všech prodejnách Albi vás nenechají na pochybách, že to, o čem tajně sníte, musíte mít. Od 14. do 16. září se na vás těšíme!
 
Co k nákupu potřebujete? Kupónové knížky se slevovými kupóny Albi vyšly v časopisech Marianne a Marianne bydlení. Vystřihněte si kupony z kuponové knihy, v každém z Albi obchodů si vyberte to, po čem toužíte a u pokladny předložte příslušný kupon. 
 
Nebo ještě lépe – stáhněte si novou mobilní aplikaci pro iOS nebo Android - v nové mobilní aplikaci najdete kompletní adresář Albi prodejen včetně otevírací doby, navigaci do jednotlivých našich obchodů a spoustu dalšího! Aplikace vás dovede přímo k nám, a pokud nemáte ani jeden z časopisů Marianne, můžete slevové kupóny získat přímo v aplikaci.
 
 
 
Aplikaci pro telefony s Androidem najdete v Google Play obchodu, aplikaci pro telefony Apple najdete iTunes. 
 
Co je podle vás nejdůležitější ve Dnech Marianne? Bezpochyby ušetřit. A to co nejvíce. Jak na to?
 
Držitelé platebních karet Mastercard od Raiffeisenbank mají u Albi nárok na speciální slevu 3 % navíc. Akceptované jsou všechny platební karty Mastercard vydané Raiffeisenbank. 
 
Více informací o slevové akci najdete na stránkách Dny Marianne.
 
Upozornění - slevu nelze kombinovat s dalšími slevami ani s přičítáním bodů na klubovou kartu Albi. 



Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI