Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací V pořádku

Nová prodejna v Mladé Boleslavi

23.03.2018 Albi prodejny

Růst je jedním z hlavních projevů života a v Albi to tedy rozhodně žije! Rozrůstáme se totiž o další prodejnu - tentokrát v Mladé Boleslavi.

 
Milé a vtipné dárky pro každou příležitost si budete moci nově koupit také v mladoboleslavském obchodním centru Bondy. Otevření prodejny Albi tady proběhne 13. dubna ve 13.00 hodin. A jak je naším zvykem, bude to velkolepé. 
 
 
Všechny, kteří v pátek 13. dubna zavítají do naší nové prodejny, čeká atraktivní doprovodný program. Těšit se můžete například na Šťastný šuplík, ze kterého si bude moci každý zákazník vybrat svoje štěstíčko. Záleží tak jen na vás, jestli si vytáhnete poukaz na medvídka Me to you, luxusní svíčku Heart&Home, nebo třeba slevu na příští nákup. 
 
 
Že s Albi přichází do OC Bondy radost, poznáte také podle žlutých obálek, které se budou skrývat na různých místech po celém obchodním centru. Každý, kdo obálku najde, si ji bude moci v naší prodejně vyměnit právě za nějaký dáreček pro radost.
 
 
Odpoledne vám navíc osladí náš cukrář cukrovou vatou (od 14:00), kterou bude rozdávat zdarma a chybět nebudou ani balonky. Těšíme se na vás!
 

Najdete nás na Facebooku

CO SE DĚJE V ALBI